Köp hemsida för att synas i 55 miljoner sökningar dagligen

Köp hemsida för ditt företag
 

Hemsida företag

Köp hemsida eller utveckla en själv? Varför är en hemsida så viktig och vilket syfte tjänar den för ditt bolag? Först och främst handlar det om att expansion av Internet har format hemsidans roll i vår vardag. Vidare så handlar det om att fokus ligger på informationen och möjligheterna som IT och digitala lösningar erbjuder för interaktion människor emellan.

En hemsida är den viktigaste samlingspunkten för företagets kommunikation med marknaden. Därför ska ditt företag ha en hemsida som är relevant, har genomslagskraft och är högst användarvänlig och funktionell. Process med att skapa och driva en hemsida för ditt företag ser ut i grova drag enligt följande:

  1. Skaffa ett bra domännamn, helst en som speglar ditt företagsnamn eller något närliggande om ditt namn är av någon anledning upptaget.
  2. Köp hemsida med säker och skalbar webbhotell med bra tekniskt stöd för att ha stabil och säker uppkoppling.
  3. Visa tydligt en klar beskrivning av ditt företag på hemsidan.
  4. Implementera innehållshantering systemet (CMS) så att du smidigt kan hantera och uppdatera innehållet på din hemsida.
  5. Skapa ett intressant, minnesvärt och engagerande användargränssnitt för webbplatsen (UI).
  6. Optimera innehållet på din hemsidan för sökmotorer (SEO), så att ditt företag kan synas högt rankad i sökresultaten.
  7. Regelbundet skapa och publicera kvalitets innehåll på hemsidan som är relevant till företagets verksamhet.

Dessa steg är viktiga i processen med skapa en hemsida för företag, men ger dock inte hela bilden eftersom den fullständiga kravlistan är betydligt längre. Det finns många detaljer att tänka på när man utvecklar en företagshemsida och kan kännas svårt att genomföra på egen hand. 

Köp hemsida i 3 enkla steg

Därför väljer många att köpa hemsida för sitt företag istället. Det gör du genom samarbete med en utvecklingspartner, som SEO Inc. Sweden exempelvis. Då kan du vara säker på att du får en användarvänlig och SEO-optimerad hemsida som ger dig bra förutsättningar för lyckad digital närvaro. 

Steg 1: Skriv ner din idé, samt utveckla så gott du kan

Steg 2: Fyll i kontaktformuläret via kalendern på vår hemsida

Steg 3: Ha mötet med oss där vi konkretiserar din beställning

SEO hemsida

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att optimera en hemsida i förhållande till sökmotorerna. Vi kan kalla SEO för processen där vi vill förbättra kvaliteten och kvantiteten gällande hemsidans trafik. SEO riktar sig mot obetald trafik (känd som ”naturliga” eller ”organiska” resultat) snarare än direkt trafik eller betalad trafik.

Organisk trafik kan härröra från olika typer av sökningar, där främst sökordsökning, men inklusive bildsökning, videosökning, akademisk sökning, nyhetssökning och branschspecifika vertikala sökmotorer. Huvudelement vid SEO handlar om att ta hänsyn till nyckelord, analysera topprankat innehåll, samt skapa bättre innehåll än detta. Enkelt, eller hur!

Att ranka i topp 3 på ett visst sökord innebär att du har chansen att ta del utav ca 75% av trafiken som kan härledas till det sökordet. Det sker över 55 miljoner Google sökningar i Sverige dagligen, så potentialen för organisk trafik är enorm. Köp hemsida som kan optimeras för sökmotorer smidigt och öka därmed chanserna att synas i sökresultaten som är relevanta för ditt företags verksamhet.

Vad kostar det att köpa hemsida?

SEO Inc. Sweden erbjuder 3 olika paket av företagshemsidor, nämligen Liten, Mellan och Stor. Köp hemsida utifrån ditt företagsbehov, varken för lite eller för mycket. Och glöm inte att en hemsida fortsätter att utvecklas över tid i takt med att din verksamhet växer.

köp hemsida

Varje paket utgår ifrån samma basfunktioner som räcker gott och väl för varje litet bolag, dvs. start-up. I paketen Mellan och Stor erbjuder vi möjligheter för fler sökord/tjänster att SEO optimeras, samt hjälper vi dig att ta fram referenscase av ditt tidigare arbete. Företag som har kommit in en bit på vägen med några kunder och vill utöka sin närvaro lämpar sig bäst att köpa M eller L hemsida.

I samtliga paket ingår Business suite innehållande alla de digitala lösningar som behövs i anslutning till din hemsida och som utgör grundförutsättningar för lyckad digital närvaro. Köp hemsida som passar bäst för ditt företag. Har du funderingar, så är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper till mer än gärna!

Köp hemsida som är professionell

Köp hemsida som kommer återspegla hur professionell du är. Tycker du att vår hemsida ser professionell ut, så kan du skicka iväg ett mail till oss eller boka ett möte direkt i vår kalender. Se till att beskriva din idé så gott du kan, så att vi kan vara väl förberedda och ha ett effektivt första möte.

Läs även mer om vår arbetsmetodik Inc. WorkFlow och få en bättre inblick i hur vi på SEO Inc. Sweden arbetar operativt med målet att skapa lönsamma resultat.

Köp hemsida för ditt företag

Företagshemsidan är den viktigaste samlings- och utgångspunkten för företagets digitala kommunikation med marknaden. Därför förtjänar ditt företag att ha en snygg och funktionell hemsida.

En företagshemsida är platsen där trafiken omvandlas till affärer!

Företagshemsida

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.