Kostnadsfri Site Audit till alla medlemmar på DOSPACE

Kostnadsfri site audit via dospace

SEO Inc. Sweden erbjuder kostnadsfri Site Audit till dig som sitter på DOSPACE

SEO Inc. Sweden är en SEO byrå bestående av ett team av kreativa och affärsorienterade marknadsförare som hjälper bolag över hela Sverige med att marknadsföra sina erbjudanden, samt öka sin digital närvaro. Vi sitter på DOSPACE i Linköping och Norrköping. Vår gedigna expertis är att skapa strategisk marknadsplan och använda digitala verktyg för att driva mer trafik, samt fler leads till företagets hemsida. Leads som konverterar!

Nu kör vi igång en kampanj för alla er som också sitter på DOSPACE och arbetar hårt som oss med era drömmar om att skapa värdedrivna affärer. Kampanjen handlar om att vi erbjuder en kostnadsfri analys av din hemsida och sammanställer en Site Audit som behandlar hemsidans hälsa, innehållet på hemsidan och off-page aspekter, samt våra rekommendationer gällande kortsiktiga åtgärder och underlag för att ta fram en långsiktig strategisk marknadsplan.

Vårt mål är att hitta samarbetspartners som vi kan leverera lönsamma resultat till och få deras verksamhet att växa. Låter väl som en rimlig deal, helt värd att undersöka. Om detta låter intressant så ska du fortsätta läsa och lära dig mer om vad en site audit är, samt hur du kan får en kostnadsfri site audit för din hemsida.

Hemsidans hälsa

Vi undersöker ditt företags hemsidans hälsa genom att titta på tekniska aspekter och Core Web Vitals. Tekniska aspekter omfattar meta taggar, rubrikstruktur, ankartext, sitemap, robots.txt, SEO titlar, etc. Genom Core Web Vitals mäter vi laddningstiden, hemsidans interaktivitet och innehållets stabilitet när det laddas. Allt i syfte att hemsidan ska kunna erbjuda en smidig användarupplevelse.

Dessa aspekter av site audit utgör en avgörande utgångspunkt för vidare optimeringsarbete av hemsidan och hur lätt kan sökmotorer genomsöka hemsidan, samt avgöra huruvida den är en säker och pålitlig plats att surfa på webben. Innehållet styr sedan relevansen som avgör hur sökmotorer kommer att ranka sidan i sökresultaten för det relevanta sökordet.

Innehåll på hemsidan

Hemsidans innehåll måste vara relevant för din verksamhet och målgruppen på marknaden du inriktat dig mot. Genom site audit urskiljer vi de mest affärsrelevanta sökord för att undersöka sökvolym, svårighetsgrad och sökordets PPC. Sedan tittar vi på hur du rankar på respektive sökord, som innebär att vi gör en konkurrensanalys för att identifiera relevanta åtgärder som krävs för att förbättra rankningen för din hemsida i sökresultaten.

Off-page

Off-page aspekter av en hemsida omfattar länkning från andra hemsidor på webben till hemsidan i fråga. Mer känt begrepp är backlinks eller baklänkar. Ju fler baklänkar från sidor med hög auktoritet, desto högre blir chansen att sökmotorer uppfattar hemsidan som högt relevant och visar den därmed högt i listan över sökresultat. Dessutom ökar baklänkar från relevanta sidor chansen till att få relevant hänvisningstrafik till din hemsida, som kan konvertera till riktiga affärer.

Våra rekommendationer

Utifrån site audit och de parametrar som vi analyserade, kan vi lämna rekommendationer gällande vad som kan åtgärdas på kort sikt, samt vad du bör tänka på vid utformningen av en långsiktig plan.

Vi kan vidare göra

  • en objektiv översyn av marknadsföringen
  • ta fram en relevant marknadsstrategi
  • göra löpande SEO sökmotoroptimering arbete
  • sätta upp kampanjer för sökmotorannonsering på webben samt sociala medier
  • skapa innehåll för ditt varumärke och erbjudande
  • samt hantera företagets profiler i relevanta sociala medier
  • eller skapa en helt ny mobilanpassad och SEO optimerad hemsida som är affärsrelevant för just din verksamhet

Du hittar oss på DOSPACE i både Linköping och Norrköping, men vi besöker gärna också någon av siterna i Jönköping, Gävle och snart även Örebro. Du kan även maila på [email protected] eller så bokar du in ett möte direkt i vår kalender och anmäler intresse för en kostnadsfri site audit. Glöm inte att skriva webbadressen till hemsidan du vill ha site audit för.

SEO byrå som levererar lönsamma resultat till ditt företag även när du sover!

Kostnadsfri site audit via dospace
KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.