BrainyBox

Hemsida med webbshop funktion,
kundportal och tredjeparts integration

Utmaning - kommunicera nytt koncept

BrainyBox är ett världsledande koncept inom kognitivt stimulerande leksaker för barn i åldern 0 till 5 år. Genom att erbjuda en unik tjänst kan föräldrar hyra leksaker för sina barn i 2-månadersintervaller och samtidigt få tillgång till forskningsbaserad information om barnens utveckling under den specifika perioden. Denna spännande tjänst, som heter BrainyShip, ger föräldrar värdefulla insikter och kunskap om deras barns utveckling.

Med BrainyBox kan föräldrar ge sina barn en meningsfull och stimulerande upplevelse samtidigt som de får värdefull vägledning och stöd för att främja sina barns kognitiva tillväxt. Utmaningen var att skapa en digital plattform som skulle möjliggöra kommunikation av det nya konceptet med marknaden.

Lösning - hemsida, webbshop, kundportal

Vi har utvecklat hemsidan för BrainyBox, som inkluderar en webbshopfunktion för prenumerationer och betalningar. För att möjliggöra användningen av BrainyShip har vi skapat en kundportal där kunder kan logga in och få tillgång till aktuell information. Dessutom har vi integrerat en CRM-lösning från en tredje part för att hantera kundrelationer och förbättra kundservicen.

Resultat - en sömlös användarupplevelse

BrainyBox kan med hjälp av vår lösning erbjuda sina kunder en sömlös och bekväm upplevelse genom att tillhandahålla en användarvänlig webbplats, en smidig prenumerationsprocess och en dedikerad kundportal. Den användarvänliga webbplatsen gör det enkelt för kunderna att navigera och utforska utbudet av kognitivt stimulerande leksaker för barn.

Den smidiga prenumerationsprocessen möjliggör enkel och bekväm hantering av prenumerationer och betalningar. Dessutom ger den dedikerade kundportalen kunderna möjlighet att logga in och få tillgång till relevant information och support. Genom att fokusera på användarvänlighet och bekvämlighet skapar BrainyBox en positiv och problemfri upplevelse för sina kunder.

Besök BrainyBox hemsidan och ta del av resultatet för att inspireras!

brainybox
BrainyBox för barn och föräldrar
brainybox
Logga in på BrainyShip kontot

Vill du också synas bättre på marknaden och skaffa fler kunder?

Kontakta oss så hjälper vi dig

SEO eller sökmotoroptimering hjälper din hemsida att ranka högt i sökresultaten för att driva den organiska trafiken och få besökare att konvertera till dina kunder.

Sökmotorannonsering eller SEM är ett effektivt sätt att snabbt nå ut till dina potentiella kunder genom annonskampanjer i Google Sök, Google Shopping, Display och remarketing.

Du kan nå ut till dina potentiella kunder på sociala medier genom både organiska inlägg och betalda annonskampanjer. Aktiv närvaro kan leda till fler affärer för ditt företag!

Med rätt marknadsstrategi kan du hushålla med företagets resurser så effektivt som möjligt, utveckla företagets konkurrensfördelar, samt behålla gamla kunder och skaffa nya.

Innehållscopy för din hemsida, säljande copy för dina annonskampanjer och engagerande content för dina sociala medier. Även animerad video och reklamfilm när du vill nå ut med större budget.

Företagshemsidan är den viktigaste samlings- och utgångspunkten för företagets digitala kommunikation med marknaden. Därför förtjänar ditt företag att ha en snygg och funktionell hemsida.

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.