Med passion för sälj: Business designer Marko Grujicic

Marko blogg business designer
Vem är du?

Marko Grujicic, 25 år gammal. Jag är en passionerad säljare som har flera års erfarenhet från diverse branscher som har gett mig en möjlighet att ge en objektiv analys in i verksamheter och hitta förbättringar samt tillväxtpotential. Jag gillar fotboll samt spelat i flera år tidigare. Har studerat företagsledningen på Middlesex University i London.

Vad älskar du?
  • Min familj samt att lyckas med uppsatta mål.
Hur mycket erfarenhet inom marketing & sales har Marko?
  • 6 års erfarenhet allt från startups och scaleups till stora internationella företag. Så jag förstår de olika utmaningarna som kan uppstå i varje skede.
Hur tycker du att digitalisering påverkar marketing & sales? Kan du ge några exempel?
  • Det har påverkat otroligt mycket och förändras mer dagligen. Ett exempel är hur helt nya kommunikation ramverk har skapats enbart för den digitala eran. Samt så har vi sett med Covid-19 hur försäljning har snabbt gått från off-line till online men videomöten och digitala avtal. Redan 2018 sålde jag via Zoom möten runt om i Sverige från kontoret i Linköping och visste att detta effektiva arbetssätt kommer bli stort en dag. 
Vad är bäst med SEO Inc.?
  • Expertisen samt hängivenheten vårt team har. Vi har en klar målbild av succé och vi strävar dagligen att nå dit. 
Marko, var ser du dig själv om 3 år?
  • Fortsätter utvecklas på alla plan, samt fortsätter tillväxten med våra partners. 


Tack för den fina presentationen Marko och för att du delade dina insikter om digital försäljning. Det var verkligen intressant att få en inblick i vem business designer Marko Grujicic är och hur han tänker. Vi se fram emot att få höra mer från Marko framöver. Se till att hålla dig uppdaterad med det senaste från Inc. bloggen om digital marketing och tillväxt.

Se till att kika in våra tjänster och hitta sedan en tid som passar dig i vår kalender och boka in ett möte så pratar vi om utmaningar gällande digital närvaro och tillväxt för ditt företag. Välkommen!

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.