Över 1000 besökare på vår hemsida efter 4 månader online

Man bygger framgång över tid!

Vi har lanserat vår hemsida den 12:e april 2022 i sin enklaste form. Under tiden har vi uppdaterat innehållet och lagt till nya undersidor, samt skrivit en hel del bloggar. Det tog sin tid också för Google att indexera varje enskild sida för att bli synlig i dem organiska sökningar. Vidare har vi haft en rätt så aktiv närvaro i sociala medier, främst på Linkedin och Facebook

Insatserna har gett resultat och vi kan stolt meddela att vi har passerat 1000 besökare! Det tog drygt 4 månader. Värt och ta i beaktning är också att perioden har även präglats av semestertider och att trafiken under tiden har genomgått en mildare dipp. Men nu i augusti har det hela tagit ordentlig fart som gör oss väldigt glada.

Under hösten mot 3000 besökare

SEO tar tid och vi räknar med att våra insatser kommer ge ännu mer resultat under hösten gällande den organiska trafiken, då vi ser en positiv trend för hur vår hemsida rankar för sökord vi arbetar med. Vi kommer givetvis att fortsätta med att vara aktiva på sociala medier eftersom vi ser starka resultat komma därifrån.

Vidare kommer vi att satsa mer på länkbygge (backlinks), i linje med vår sökords plan, så vi förväntar oss även ökning när det gäller hänvisningstrafiken (referral). Dessutom har vi förberett några annonskampanjer som vi sätter igång med under september!

Vi har en spännande höst att se fram emot, teamet är super taggat och drivs av ambitionen att nå 3000 besökare innan Julen.

För nästa uppdatering om trafiken kommer vi gå lite närmare in på detaljerna för respektive trafikkanal, med fler statisk data samt förklara hur vi går tillväga när vi sätter upp strategier och skapar innehåll. Vi hoppas att du har fått en inspirerande läsning och att du har stenkoll på statistik för din hemsida. Tveka inte att höra av dig om du vill bolla lite idéer eller behöver hjälp med något som vi erbjuder under våra tjänster.

Sist men inte minst, glöm inte att utöva din demokratiska rätt/skyldighet och rösta i valet den 11:e september. Stort tack för att du tog dig tiden att läsa våra skrytnyheter och vi önskar dig all lycka med dina affärer!

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.