ReQuTech

En ny modern hemsida och content på engelska för en internationell aktör med global närvaro

"Vi är mycket nöjda med den agila utvecklingsprocessen och projektledningen som har lett till framgången med vår nya hemsida. Den har blivit grunden för vår digitala närvaro och kommer att vara en viktig plattform för vår fortsatta tillväxtresa.

Resultatet är en imponerande hemsida som effektivt representerar vårt varumärke och ger oss möjlighet att möta framtida utmaningar som våra internationella kunder ställer, med en stark och professionell digital närvaro."
requtech
Omid Sotoudeh
VD på ReQuTech

Utmaning - stärka varumärket

ReQuTech är en SATCOM produktutvecklare baserad i Sverige som levererar helt integrerade terminallösningar för LEO, MEO, GEO och Troposcatter-anslutning. De har kunder i över 35 länder och är en global aktör. I slutet på 2022 började vi diskutera kring deras ambitioner och det blev tydligt att hemsidan inte speglade företagets position eller ambitionerna framåt. Vi kom fram till att ReQuTech var i behov av en mer attraktiv hemsida som skulle stärka deras varumärke.

Lösning - ny hemsida och copy

Den tidigare hemsidan, som var byggd i WordPress, hade en föråldrad design från 2014, vilket inte gav en optimal bild av ReQuTech verksamhet och företagets framåtriktade ambitioner. För att åtgärda detta genomförde vi en grundlig renovering av hemsidan med hjälp av Elementor. Vi skapade en modern och användarvänlig design som följer bästa praxis inom branschen. Vi har även omarbetat hela strukturen, dvs. tagit den till nästa nivå med mer komplexitet men även tydlighet.

Vi utvecklade en snabb, mobilanpassad och framåtsträvande hemsida som verkligen får ReQuTech att sticka ut från sina internationella konkurrenter. Dessutom hjälpte vi till med att formulera om hemsidans copy med avseende på att beskriva erbjudandet, lyfta USPn och förbättra användarupplevelsen för besökaren.

Resultat - ambitioner infrias

Resultatet är en hemsida som inte bara bättre representerar ReQuTech verksamhet, utan också erbjuder en överlägsen användarupplevelse för deras besökare. Den moderna designen och användarvänligheten skapar en positiv intryck och lockar besökarna att utforska hemsidans innehåll och interagera med företagets tjänster.

Med den nya och förbättrade digitala närvaro är ReQuTech fullt rustade att ta nästa steg mot sina ambitioner framåt. Med sin nya hemsida och copy är företaget nu redo att möta sina internationella intressenter med självsäkerhet och skapa en professionell och attraktiv image online. Genom att erbjuda en imponerande och sömlös användarupplevelse kan ReQuTech på ett effektivt sätt nå och engagera sin målgrupp, och därigenom nå sina affärsmål.

Besök ReQuTech nya hemsida och ta del av resultatet för att inspireras!

requtech gamla hemsida
Utseende på homepage av den gamla hemsidan
ReQuTech nya hemsida

Vill du också synas bättre på marknaden och skaffa fler kunder?

Kontakta oss så hjälper vi dig

SEO eller sökmotoroptimering hjälper din hemsida att ranka högt i sökresultaten för att driva den organiska trafiken och få besökare att konvertera till dina kunder.

Sökmotorannonsering eller SEM är ett effektivt sätt att snabbt nå ut till dina potentiella kunder genom annonskampanjer i Google Sök, Google Shopping, Display och remarketing.

Du kan nå ut till dina potentiella kunder på sociala medier genom både organiska inlägg och betalda annonskampanjer. Aktiv närvaro kan leda till fler affärer för ditt företag!

Med rätt marknadsstrategi kan du hushålla med företagets resurser så effektivt som möjligt, utveckla företagets konkurrensfördelar, samt behålla gamla kunder och skaffa nya.

Innehållscopy för din hemsida, säljande copy för dina annonskampanjer och engagerande content för dina sociala medier. Även animerad video och reklamfilm när du vill nå ut med större budget.

Företagshemsidan är den viktigaste samlings- och utgångspunkten för företagets digitala kommunikation med marknaden. Därför förtjänar ditt företag att ha en snygg och funktionell hemsida.

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.