Marketing som ger resultat

Vår framgång kan endast mätas genom framgången av våra partners affärsverksamheter

Portfolio i siffror och innehåll

Resultat som vi har levererat till våra partners

Business Stats

Vi spårar och mäter allt vi gör. Vi utgår alltid ifrån det totala antalet besökare som besöker hemsidor som vi arbetar med. Trafiken som vi spårar kan delas upp i följande segment:

  • direkt trafik
  • organisk trafik
  • betald trafik
  • hänvisnings trafik
  • social trafik

Mer om detta kan du läsa under business stats där vi har utförligt sammanställt resultat som vi har lyckats leverera till våra partners.

Content Lab

För att väcka uppmärksamhet hos målgruppen behöver man skapa innehåll (content). Innehåll skapar vi i Inc. Content Labbet, där vi forskar om olika ämnen för att sedan publicera det i följande former:

  • Företagsbloggar – där du erbjuds möjligheten att kommunicera ditt budskap med marknaden och därmed bygga ditt varumärke, med mera.
  • Innehållscopy – kan användas på din hemsida för att beskriva företaget, produkter och tjänster, samt inom annonskampanjer.

Exempel på innehåll som våra business designers har skapat hittar du i Content Lab delen av vårt portfolio.

1 K+
Besökare
1 +
Top10 sökord
1 K+
Organisk
1 K+
Leads

Låt oss skaffa fler kunder till ditt bolag!

Med hjälp av vår expertis inom marknadsföring kan ditt bolag synas bättre på marknaden och få fler kunder.
Allt du behöver göra just nu är att ta det första steget och boka in ett kostnadsfritt möte med oss, så pratar vi lösningar för bättre synlighet på marknaden och marketing som ger resultat!

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.