Marknadsföring som ger resultat

Vår framgång kan endast mätas genom framgången av våra partners affärsverksamheter

Våra kreativa affärslösningar skapar lönsamhet för ditt företag även när du sover!

Vi spårar och mäter allt vi gör, främst sökord, trafiken och lyckade konverteringar. Trafiken som vi spårar kan delas upp i följande segment:

  • direkt trafik
  • organisk trafik
  • betald trafik
  • hänvisnings trafik

Få en inblick i resultat som våra marknadsföringsinsatser har gett till våra partners hittills. Statistiken uppdateras månadsvis.

För att väcka uppmärksamhet hos målgruppen behöver man skapa innehåll (content). Innehåll skapar vi i Inc. Content Labbet, där vi forskar om olika ämnen för att sedan skapa och publicera content i följande former:

  • Företagsbloggar – där du erbjuds möjligheten att kommunicera ditt budskap med marknaden och därmed bygga ditt varumärke, med mera.
  • Innehållscopy – kan användas på din hemsida för att beskriva företaget, produkter och tjänster, samt inom annonskampanjer.

Få en inblick i content som vi har skapat för oss och våra partners hittills.

Vi har hjälpt våra partners med...

1 K+
Nya besökare
1 +
Sökord i Topp 10
1 K+
Organisk trafik
1 K+
Nya leads
KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.