Med hjälp av våra tjänster kan ditt företag få fler kunder

Vårt mål är att hjälpa er med att…

SEO är en strategi för att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorresultat, dvs. på Google. Med SEO kan du öka din online-närvaro och  nå ut till potentiella kunder när de söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

En modern och användarvänlig webbplats kan förbättra din online närvaro och konverteringsfrekvens. En användarvänlig design, snabb laddningstid, tydlig navigation, mobilanpassning och relevant innehåll.

SEM (sökmotorannonsering) innebär att du betalar för att visa dina annonser högst upp i sökmotorresultaten, oftast Google Ads. Det är en snabbare metod för att öka din synlighet jämfört med SEO.

Sociala medier kan hjälpa dig att bygga en stark online-närvaro, engagera din målgrupp, öka medvetenheten om din verksamhet och generera leads som leder till ökad lönsamhet och försäljning.

Vi börjar med att förstå din affärsmodell, målgrupp och konkurrenssituation. Sedan skapar vi en anpassad strategi som inkluderar mål, taktik och mätbara nyckeltal. Målet är att hjälpa dig att fokusera dina resurser och maximera din marknadsföringsinsats.

Bra innehåll är viktigt eftersom det skapar trovärdighet och hjälper dig att positionera dig som en expert inom din bransch. Vidare kan du attrahera och engagera besökare med bra innehåll, som leder till att du får ett starkare varumärke och fler affärer.

Vi har hjälpt våra exklusiva partners med...

Nya besökare
1
Sökord i Topp 10
1
Organisk trafik
1
Nya leads
1

Senast uppdaterad: 2024-05-15        .

Låt oss skaffa fler kunder till ditt företag!

Vårt uppdrag är att komplettera och effektivisera din verksamhet genom att vara en del av marknadsavdelningen, så att du kan göra det du är bäst på. Vi kan utveckla din företagshemsida, ta fram digital marknadsstrategi, skriva copy och skapa innehåll, göra SEO (sökmotoroptimering) för din hemsida, sätta upp och driva framgångsrika Google Ads annonskampanjer, skapa content för- och annonsera ditt erbjudande på sociala medier. Nå framgång genom kraften i digitala kanaler!

Vill du också förbättra din online närvaro och skaffa fler kunder ?

Kontakta oss så hjälper vi dig !

Typer av digital trafik som leder fler kunder till din hemsida

Direkt trafik

Med ökad online närvaro ökar såklart kännedom och passion för ditt varumärke. Det betyder att fler människor känner till ditt företag och kommer söka sig direkt till din hemsida genom varumärkesnamnet.

Oftast så kommer de skriva din webbadress direkt i adressfältet i webbläsaren för att ta sig fram och besöka din hemsida. I digitala sammanhang handlar det om så kallad direkt trafik.

Organisk trafik

Det sker över 55 miljoner sökningar på Google i Sverige, varje dag. I många fall är sökarens avsikt att skaffa information inför ett köp av en produkt eller tjänst. Därför vill du finnas i toppen av sökresultaten och få organisk trafik.

För att hamna i toppen av Google sökresultaten behöver din hemsida sökmotoroptimering (SEO). Genom att ranka för affärsrelevanta sökord kan fler kunder som söker efter dina produkter/tjänster hitta till din hemsida.

Betald trafik

Digital annonsering handlar om att nå ut snabbt och effektivt med sitt erbjudande. Vid annonsering på Google Ads (sökmotorannonsering) betalar du när en person klickar på annonsen som leder till din hemsida.

Du kan även annonsera på sociala medier som exempelvis Facebook, Linkedin, Instagram, TikTok, Youtube. Där handlar det också om betald trafik, men skillnaden är att du betalar en kostnad per visad annons.

Hänvisningstrafik

Det kan vara lönsamt för dina affärer att hålla din företagsprofil aktiv på sociala medier. Speciellt på plattformar där din målgrupp finns. Genom att dela innehåll som länkar till din hemsida kan du driva hänvisningstrafik.

En annan typ av hänvisningstrafik är den som kommer från andra hemsidor. Exempelvis bransch relaterade online tidningar, dina samarbetspartners eller affiliates, som då länkar från sin webbplats eller app till din hemsida. 

Kostnadsfri site audit – analys av din hemsida

Vänligen fyll i namnet på hemsidan som du vill att vi analyserar kostnadsfritt, samt e-post för leverans av rapporten.