Money Never Sleeps

Exklusivt partnerskap och kreativa affärslösningar som ger lönsamma resultat, samt utvecklar ditt varumärke genom förbättrad digital närvaro. Våra kreativa affärslösningar skapar lönsamhet för ditt företag även när du sover!

Kreativa affärslösningar inkorporerar marknadsföring och försäljning med hjälp av Inc. WorkFlow principen. Vår arbetsmetodik garanterar agila processer med tydlig kommunikation och effektivt värdeskapande.

Inc. WorkFlow principen sätter högt värde på kundnöjdhet genom att leverera exklusivt partnerskap, kreativa affärslösningar och lönsamma resultat för dig och ditt företag.

SEO Inc. Sweden Tjänster

Den bästa trafiken för din hemsida är den organiska och drivs till hemsidan genom sökmotoroptimering. Vi optimerar din hemsida för att ranka högt och leda organisk trafik. Vi arbetar med både On-page SEO (teknisk, innehåll) och Off-page SEO (backlinks). Arbete med SEO är långsiktigt.

Med SEO kan du nå ut till nya kunder genom att synas bättre i de 50 miljoner dagliga Google sökningar i Sverige.

Med sökmotorannonsering sköter vi alla dina digitala annonskampanjer på webben och i sociala medier. Vi sätter upp mål, skriver annonscopy och hanterar budgeten. Samlar in, utvärderar och rapporterar in analys resultaten för löpande avstämning med dig och dina intressenter.

Vi driver SEM kampanjer på Google, men även på sociala medier, alltid utifrån din målgrupps parametrar.

Social Media plattformar är en potentiell guldgruva för dina leads. Våra kreativa affärslösningar ökar din digitala närvaro på sociala medier. Vi skapar content och kampanjer som träffar rätt med ditt erbjudande. Vi tar hand om interaktionen med publiken och hänvisar leads till ditt sälj-team.

Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube, TikTok, Twitter, Pinterest. Samt andra relevanta externa kanaler.

Let's create more profits!

Marknadsstrategi är en tjänst för dig som vill ha vår expertis och resurser för att ta fram samt implementera en strategisk marknadsplan, innehållande analyser, kalkyler och konkreta åtgärdspaket. Strategisk marknadsplan används för att accelerera tillväxten och ta nya marknadsandelar.

Våra business designers undersöker din verksamhet och gör en objektiv översyn av din marknadsföring.

Content Lab är platsen där vi skapar marknadsrelaterat innehåll för ditt varumärkeskommunikation. Vi skriver företagsbloggar, nyheter, produkt- och kategoritexter, annonscopy, samt onpage innehåll. Syftet är att förmedla ditt erbjudande till rätt målgrupp genom att vara informativ & säljande. 

Vi hjälper med intern kommunikation gällande rutiner och smidig flow, samt kan även sätta upp företagsintranet.

Företagets hemsida är den viktigaste samlingspunkten för företagets kommunikation med marknaden. Därför utvecklar vi hemsidor som är affärsrelevanta, SEO optimerade och mobilanpassade. Det ska vara enkelt för dina kunder att hitta dig på nätet, samt ta kontakt oavsett tiden.

Vi erbjuder 3 olika paket: L, M och S, som du kan läsa mer om när du klickar dig vidare genom CTA knappen nedan.

The future looks bright

Business Stats 2022 Q1

Vår färska analys av data för årets Q1 (per den 4:e april) visar på otroligt stark tillväxt. Det glädjer oss särskilt mycket att arbetet med Content Rate Optimization och produktion av nytt content ger fantastiska resultat och visar en ökning i antalet konverteringar på hela 132% jämfört med 2021 Q1. Vi lyckades skapa relevant content och nå ut till relevanta målgrupper, därmed är trafiken till hemsidor mer träffsäker. Arbete med SEO, annonskampanjer och social media interaktion har resulterat i ökad trafik överlag.

Konverteringar
1 %
Direkta
1 %
Organiska
1 %
Sociala
1 %
Hänvisning
Besökare och trafik
1 %
Besökare
1 %
Unika
1 %
Organisk
1 %
Social

Keywords 2022 Q1

 "Google loves fresh content!"
1 %
+Top 3 Keywords
1 %
+Top 10 Keywords
1 %
+Top 100 Keywords
1 st
New content

Innehåll som vi har producerat och optimerat under 2022 Q1 har resulterat i att våra partners nu har avsevärt många fler keywords som rankar i topp. Det betyder att vi lyckades utöka den organiska  räckvidden till respektive partners målgrupp. 

Let's create more profits!

KOSTNADSFRI SITE AUDIT (ANALYS) AV DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.