Tjänster som leder fler kunder till ditt företag

Du får hjälp med att driva direkt trafik, organisk trafik, betald trafik och hänvisningstrafik till din hemsida där samtliga leder till att ditt företag får fler kunder

Våra kreativa affärslösningar skapar lönsamhet för ditt företag även när du sover!

Vi har hjälpt våra exklusiva partners med...

1 K+
Nya besökare
1 +
Sökord i Topp 10
1 K+
Organisk trafik
1 K+
Nya leads

SEO eller sökmotoroptimering hjälper din hemsida att ranka högt i sökresultaten för att driva den organiska trafiken och få besökare att konvertera till dina kunder.

SEO hjälper dina affärer att växa organiskt!

Sökmotorannonsering eller SEM är ett effektivt sätt att snabbt nå ut till dina potentiella kunder genom annonskampanjer i Google Sök, Google Shopping, Display och remarketing.

SEM är effektiv digital annonsering!

Du kan nå ut till dina kunder på sociala medier genom organiska inlägg och genom betalda annonskampanjer. Aktiv närvaro kan leda till fler affärer för ditt företag!

Sociala medier – där kunderna finns om du syns!

Med rätt marknadsstrategi kan du hushålla med företagets resurser så effektivt som möjligt, utveckla företagets konkurrensfördelar, samt behålla gamla kunder och skaffa nya.

Marknadsstrategi enligt Googles See-Think-Do-Care ramverket!

Innehållscopy för din hemsida, säljande copy för dina annonskampanjer och engagerande content för dina sociala medier. Även animerad video och reklamfilm när du vill nå ut med större budget.

Magisk content för ökad försäljning skapas i Inc. Content labbet!

Företagshemsidan är den viktigaste samlings- och utgångspunkten för företagets digitala kommunikation med marknaden. Därför förtjänar ditt företag att ha en snygg och funktionell hemsida.

En företagshemsida är platsen där trafiken omvandlas till affärer!

SEO Inc. logotype

Låt oss skaffa fler kunder till ditt företag!

Vårt uppdrag är att komplettera och effektivisera din verksamhet genom att vara en del av marknadsavdelningen, så att du kan göra det du är bäst på. Vi kan utveckla din företagshemsida, ta fram digital marknadsstrategi, skriva copy och skapa innehåll, göra SEO (sökmotoroptimering) för din hemsida, sätta upp och driva framgångsrika Google Ads annonskampanjer, skapa content för- och annonsera ditt erbjudande på sociala medier. Nå framgång genom kraften i digitala kanaler!

Vill du också synas bättre på marknaden och skaffa fler kunder?

Kontakta oss så hjälper vi dig

Typer av digital trafik som leder fler kunder till din hemsida

Direkt trafik

Med ökad online närvaro ökar såklart kännedom och passion för ditt varumärke. Det betyder att fler människor känner till ditt företag och kommer söka sig direkt till din hemsida genom varumärkesnamnet.

Oftast så kommer de skriva din webbadress direkt i adressfältet i webbläsaren för att ta sig fram och besöka din hemsida. I digitala sammanhang handlar det om så kallad direkt trafik.

Organisk trafik

Det sker över 55 miljoner sökningar på Google i Sverige, varje dag. I många fall är sökarens avsikt att skaffa information inför ett köp av en produkt eller tjänst. Därför vill du finnas i toppen av sökresultaten och få organisk trafik.

För att hamna i toppen av Google sökresultaten behöver din hemsida sökmotoroptimering (SEO). Genom att ranka för affärsrelevanta sökord kan fler kunder som söker efter dina produkter/tjänster hitta till din hemsida.

Betald trafik

Digital annonsering handlar om att nå ut snabbt och effektivt med sitt erbjudande. Vid annonsering på Google Ads (sökmotorannonsering) betalar du när en person klickar på annonsen som leder till din hemsida.

Du kan även annonsera på sociala medier som exempelvis Facebook, Linkedin, Instagram, TikTok, Youtube. Där handlar det också om betald trafik, men skillnaden är att du betalar en kostnad per visad annons.

Hänvisningstrafik

Det kan vara lönsamt för dina affärer att hålla din företagsprofil aktiv på sociala medier. Speciellt på plattformar där din målgrupp finns. Genom att dela innehåll som länkar till din hemsida kan du driva hänvisningstrafik.

En annan typ av hänvisningstrafik är den som kommer från andra hemsidor. Exempelvis bransch relaterade online tidningar, dina samarbetspartners eller affiliates, som då länkar från sin webbplats eller app till din hemsida. 

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.