Hemsida företag

En modern och användarvänlig hemsida kan förbättra din online närvaro och konverteringsfrekvens. En användarvänlig design, snabb laddningstid, tydlig navigation, mobilanpassning och relevant innehåll.

Varför investera i en företags hemsida

En modern och användarvänlig företags hemsida kan verkligen revolutionera din närvaro online och öka din konverteringsfrekvens avsevärt. Genom att investera i en hemsidasom är lättanvänd, snabb att ladda, och har en tydlig och intuitiv navigering, säkerställer du att dina besökare inte bara stannar längre på din sida utan också enkelt kan hitta det de letar efter.

Dina fördelar och affärsnyttan du kan få med en professionell hemsida

Professionell närvaro

En välfungerande och snygg hemsida ger ett professionellt intryck och ökar förtroendet hos besökarna.

Responsiv design

En responsiv hemisda anpassar sig till olika enheter och skärmar, vilket gör den tillgänglig för en bredare publik.

Användarvänlighet

En lättanvänd hemsida gör det enkelt för besökare att hitta information och utföra önskade åtgärder, vilket kan öka konverteringsfrekvensen.

Förbättrad sökbarhet

En välstrukturerad hemsida med rätt SEO-element kan förbättra sökbarheten (rankning i sökresultaten), villket i sin tu kan locka mer organisk trafik.

En imponerande företagshemsida som får ditt företag att sticka ut på nätet

Mobilanpassning är avgörande i dagens mobila värld. En hemsida som är responsiv och ser lika bra ut och fungerar lika smidigt oavsett om besökaren använder en dator, surfplatta eller smartphone, visar att du tar hänsyn till dina kunders behov och ökar sannolikheten för att de stannar kvar och utför önskade handlingar på din hemsida.

Vidare är det innehåll du presenterar på din företagshemsida avgörande för att hålla besökarna engagerade och locka dem att återvända. Genom att erbjuda relevant och engagerande innehåll som svarar på dina besökares frågor och ger dem värdefull information, bygger du förtroende och lojalitet bland din publik.

En hemsida som kombinerar en användarvänlig design, snabb laddningstid, tydlig navigation, mobilanpassning och relevant innehåll ger inte bara en bättre användarupplevelse utan också ökar chanserna för konverteringar och långsiktig framgång online.

Tveka inte att kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision online. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en imponerande företagshemsida som får ditt företag att sticka ut på nätet.

4 snabba frågor om företags hemsida

1. Behöver jag en ny företags hemsida?
Det beror på ditt nuvarande hemsidans tillstånd och målen för ditt företag. En modern och användarvänlig företagshemsida kan förbättra din online närvaro och konverteringsfrekvens. En företagshemsida är en investering som varje företag bör göra var tredje till var femte år, för att hålla sitt digitala skyltfönster uppdaterat med kraven som marknaden och potentiella kunder ställer.

2. Vad är viktigt att ha på vår hemsida för att locka och behålla besökare?
En användarvänlig design, snabb laddningstid, tydlig navigation, mobilanpassning och relevant innehåll är viktiga för att skapa en attraktiv hemsida som lockar och behåller besökare.

3. Hur lång tid tar det att utveckla en ny hemsida?
Utvecklingstiden beror på komplexiteten i projektet, men vanligtvis tar det några veckor till månader att färdigställa en hemsida. Vi kan ge dig en tidsram baserad på dina specifika krav.

4. Kan ni hjälpa oss med webbplatsunderhåll och uppdateringar?
Ja, vi erbjuder underhållstjänster för att se till att din hemsida förblir aktuell och fungerar smidigt.
SEO Inc. Sweden
Din partner för utveckling av professionell företagshemsida

Är du redo att ta din närvaro på nätet till nästa nivå?

SEO Inc. Sweden är här för att göra det möjligt! Vi specialiserar oss på att skapa skräddarsydda och effektiva företagshemsidor som inte bara ser fantastiska ut utan också ger dig den digitala närvaro du förtjänar.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför skapar vi skräddarsydda hemsidor som passar dina specifika behov och mål.

Responsiv design

I dagens digitala era är det viktigt att din hemsida ser bra ut och fungerar felfritt på alla enheter. Vi använder responsiv design för att säkerställa en optimal användarupplevelse oavsett om besökaren använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

SEO-optimering

Att ha en vacker hemsida är viktigt, men det är också viktigt att synas på sökmotorer som Google. Vi integrerar bästa praxis för sökmotoroptimering (SEO) direkt i utvecklingen av din företagshemsida för att maximera din synlighet online och locka fler besökare.

Användarvänlighet

Enkelhet är nyckeln. Vi fokuserar på att skapa hemsidor med en intuitiv användarupplevelse som gör det enkelt för dina besökare att hitta den information de behöver och konvertera till kunder.

Support

Vårt engagemang slutar inte när din företagshemsida lanseras. Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att din hemsida fortsätter att prestera på sin topp över tiden.

Vi har hjälpt våra exklusiva partners med...

1
Nya besökare
1
Sökord i Topp 10
1
Organisk trafik
1
Nya leads
"Vi är mycket nöjda med den agila utvecklingsprocessen och projektledningen som har lett till framgången med vår nya hemsida. Den har blivit grunden för vår digitala närvaro och kommer att vara en viktig plattform för vår fortsatta tillväxtresa.

Resultatet är en imponerande hemsida som effektivt representerar vårt varumärke och ger oss möjlighet att möta framtida utmaningar som våra internationella kunder ställer, med en stark digital närvaro."
"Jag kan varmt rekommendera SEO Inc. Sweden till alla som behöver hjälp med att förbättra sin online-närvaro och marknadsföring.

De levererar verkligen resultat!"
Fredrik Hultgren
Auktoriserad företagsmäklare på TACTIC företagsförmedling

Vill du också En imponerande företags hemsida som får ditt företag att sticka ut på nätet ?

Kontakta oss så hjälper vi dig !

Vad är en företags hemsida?

En företags hemsida är en digital plattform som representerar ett företag online. Det är en webbsida som visar information om företaget, dess produkter eller tjänster, kontaktuppgifter och annan relevant information för besökare. En företagshemsida fungerar ofta som företagets ansikte utåt på internet och är en viktig del av företagets närvaro och marknadsföring online. Genom en företagshemsida kan företaget kommunicera med potentiella kunder, bygga varumärkesmedvetenhet och skapa affärsmöjligheter.

8 viktiga steg i processen med att skapa en företags hemsida

1. Förståelse för företagets mål och behov

Det första steget är att förstå företagets syfte med webbplatsen, dess målgrupp, de produkter eller tjänster som ska marknadsföras, och de specifika behoven som behöver tillgodoses.

2. Planering och strategi

Utarbeta en plan och strategi för webbplatsens struktur, design, innehåll och funktioner. Detta inkluderar att bestämma sidestruktur, navigering, användarupplevelse, samt vilka tekniska plattformar och verktyg som ska användas.

3. Design och layout

Skapa en visuell design och layout som representerar företagets varumärke och passar dess målgrupp. Detta kan inkludera val av färgschema, typografi, bilder och grafik för att skapa en attraktiv och professionell webbplats.

4. Utveckling och implementering

Implementera designen och bygg själva webbplatsen med hjälp av lämpliga verktyg och tekniker. Detta kan innefatta utveckling av responsiv design för mobilanpassning, integration av funktioner och tredjepartsverktyg, samt optimering för snabb laddningstid och sökmotorvänlighet.

5. Innehållsskapande

Skapa och redigera relevant och engagerande innehåll för webbplatsen, inklusive text, bilder, videor och annat multimedia. Innehållet bör vara anpassat för målgruppen och syfta till att informera, engagera och övertyga besökarna.

6. Testning och kvalitetssäkring

Genomför omfattande testning av webbplatsen för att säkerställa att den fungerar korrekt och ger en bra användarupplevelse på olika enheter och webbläsare. Detta inkluderar funktionalitetstestning, kompatibilitetstestning och användartestning.

7. Lansering och marknadsföring

Efter att webbplatsen har testats och godkänts är det dags att lansera den offentligt. Marknadsföring och marknadsföring kan vara viktiga för att öka medvetenheten och locka besökare till webbplatsen, t.ex. genom SEO, sociala medier, e-postmarknadsföring och andra digitala kanaler.

8. Underhåll och uppdatering

En företagshemsida är en levande plattform som kräver kontinuerlig underhåll och uppdatering för att hålla den relevant och effektiv över tiden. Detta inkluderar att uppdatera innehåll, säkerhetspatchar, och att anpassa webbplatsen till förändrade behov och trender.

Framgångsrika kundcase med företagshemsidor

Vanliga frågor om företags hemsida

Vad är en hemsida?

En webbplats eller en hemsida är en samling av webbsidor och det relaterade innehållet som identifieras med ett vanligt domännamn och publiceras på minst en webbserver. Alla offentligt tillgängliga webbplatser utgör tillsammans World Wide Web. Det finns också privata webbplatser som endast kan nås i ett privat nätverk, till exempel ett företags interna webbplats för sina anställda som även kallas för intranät.

Vad är en professionell hemsida?

En professionell hemsida är en välgjord och väldesignad webbplats som representerar ett företag eller en organisation på ett professionellt sätt online. En sådan webbplats har ett stilrent och modernt utseende, anpassad användarupplevelse och relevant innehåll som tydligt kommunicerar företagets budskap och tjänster till besökarna.

En professionell hemsida är också tekniskt optimerad för att fungera smidigt och snabbt på olika enheter, som datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Den ska vara lätt att navigera, med tydliga menystrukturer och välplacerade call-to-action-knappar för att leda besökarna till önskade åtgärder, som att kontakta företaget eller göra en beställning.

En viktig aspekt av en professionell hemsida är att den är sökmotorvänlig (SEO-vänlig) och optimerad för att ranka högt i sökresultaten. Detta gör det möjligt för potentiella kunder att hitta webbplatsen när de söker efter relaterade produkter eller tjänster.

En professionell hemsida kan vara en viktig del av ett företags marknadsföringsstrategi och vara en kraftfull kanal för att locka nya kunder, bygga varumärke och öka försäljningen. Genom att investera i en välgjord och professionell hemsida kan ett företag öka sin trovärdighet, förtroende och konkurrenskraft online.

Vad menas med hemsida till företag?

En hemsida till företag är en webbplats som skapas och utvecklas specifikt för ett företag eller en organisation. Det är en digital plattform som används för att representera företaget online och kommunicera dess tjänster, produkter och information till besökarna.

På en hemsida till företag kan man vanligtvis hitta följande information:

 1. Företagsinformation: En beskrivning av företaget, dess historia, vision och värderingar.

 2. Produkter eller tjänster: Information om de produkter eller tjänster som företaget erbjuder, inklusive beskrivningar, priser och eventuella erbjudanden.

 3. Kontaktinformation: Kontaktuppgifter till företaget, som adress, telefonnummer och e-postadress, för att möjliggöra enkel kommunikation med besökare och kunder.

 4. Om oss-sida: En sida som ger mer detaljerad information om företaget, dess team och dess kompetensområden.

 5. Referenser och kundcase: Testimonier från nöjda kunder eller exempel på tidigare projekt och samarbeten.

 6. Nyheter eller blogg: En sektion där företaget kan publicera nyheter, artiklar eller blogginlägg för att hålla besökarna uppdaterade och engagerade.

 7. Anpassad design: En professionell och anpassad design som speglar företagets varumärke och grafiska profil för att ge en enhetlig och igenkännbar visuell upplevelse.

En hemsida till företag är en viktig del av företagets digitala närvaro och fungerar som en central plats där kunder och potentiella kunder kan lära känna företaget, få information och genomföra affärer. Det är en viktig marknadsföringskanal och verktyg för att attrahera nya kunder och bygga varumärke på internet.

Vad är syftet med en hemsidor till företag?

Varje webbplats är vanligtvis avsedd för ett visst ämne eller syfte, till exempel:

 • nyheter
 • utbildning
 • handel
 • underhållning
 • sociala nätverk
 • vård
 • med mera

Hemsidor till företag har dock syfte att representera företagets varumärke och verksamhet på bästa möjliga sättet. Därför är det viktigt att ha relevant information om företaget och konkret erbjudande. Vidare ska kunder kunna ta kontakt med företaget genom hemsidan, antingen genom att hitta kontaktuppgifter eller att fylla i en kontaktformulär eller chatta direkt.

Hur fungerar en komplett webbplats?

Hyperlänkning mellan webbsidor styr navigering på webbplatsen, som ofta börjar med en landningssida. Användare kan komma åt en webbplats på en rad olika enheter, inklusive stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones. Appen som används på dessa enheter kallas en webbläsare och möjliggör användaren tillgång till en webbplats.

Vad är en SEO hemsida?

En SEO hemsida är en webbplats som är optimerad för sökmotorer, vilket innebär att den är designad och strukturerad på ett sätt som gör den mer synlig och rankad högre i sökresultaten på sökmotorer som Google, Bing och Yahoo. Målet med en SEO-hemsida är att locka mer organisk trafik genom att synas på toppen av sökresultaten när potentiella kunder söker efter relevanta sökord eller fraser.

En SEO-hemsida genomgår olika optimeringsprocesser, inklusive:

 1. Sökmordsanalys: En grundlig analys av vilka sökord eller fraser som är mest relevanta för webbplatsens innehåll och målgrupp.

 2. Optimering av innehåll: Skapande av högkvalitativt och relevant innehåll som inkluderar de identifierade sökorden på strategiska platser.

 3. Teknisk SEO: Optimering av den tekniska strukturen av webbplatsen, inklusive webbsidans laddningstid, responsivitet och användarvänlighet.

 4. Länkbyggande: Skapande av högkvalitativa länkar från andra webbplatser till den egna webbplatsen för att förbättra dess auktoritet och trovärdighet.

 5. On-page SEO: Optimering av meta-taggarna, rubriker, bildtexter och URL-strukturer för att göra webbplatsens innehåll mer sökmotorvänligt.

En väl optimerad SEO-hemsida har bättre chanser att ranka högre i sökresultaten och locka in mer relevant och kvalitativ organisk trafik. Detta kan leda till ökad synlighet, fler besökare och potentiellt fler affärsmöjligheter för företaget som äger webbplatsen. SEO är en viktig del av digital marknadsföring och kan vara en kraftfull strategi för att öka online-närvaron och framgången för företag på internet.

Hur fungerar SEO för hemsidor?

Sökmotoroptimering (seo) handlar om att optimera en hemsida i förhållande till sökmotorerna. Vi kan kalla seo för processen för att förbättra kvaliteten och kvantiteten på webbplatsens trafik. SEO riktar sig mot obetald trafik (känd som “naturliga” eller “organiska” resultat) snarare än direkt trafik eller betald trafik. Obetald trafik kan härröra från olika typer av sökningar, inklusive bildsökning, videosökning, akademisk sökning, nyhetssökning och branschspecifika vertikala sökmotorer. Huvudelement vid seo arbete handlar om att ta hänsyn till sökord, analysera topprankat innehåll, samt skapa bättre innehåll än detta. Simpelt, eller hur!

SEO är en internet marknadsföringsstrategi som kan tillämpas i olika grad på olika typer av verksamheter. Oftast överväger seo hur sökmotorer fungerar, de datorprogrammerade algoritmerna som dikterar sökmotors beteende, vad människor söker efter, de faktiska söktermerna eller sökorden som skrivs in i sökmotorer och vilka sökmotorer som föredras av deras målgrupp. SEO utförs eftersom en webbplats kommer att ta emot fler besökare från en sökmotor när webbplatser rankas högre i resultaten för Google sökningar (SERP). Dessa besökare kan då eventuellt konverteras till kunder, som är det enda legitima slutmålet med en SEO-optimerad webbplats. 

För bästa resultat kan du givetvis anlita vår SEO byrå som optimerar din hemsida och hjälper dig med att få ut det mesta av din digital närvaro på webben.

Hur kan jag räkna ut ROI (avkastning på investering) för min företagshemsida?

Det som är bra med att driva en företagshemsida är att du kan alltid mäta ROI (Return on Investment) genom konverterad trafik på din webbplats. Du kan mäta direkt trafik, organisk trafik, betald trafik och hänvisningstrafik. Detta hjälper dig att ha bättre koll på hur betydelsefull din webbplats är i ekonomiska sammanhang. Detta gör du bäst genom att mäta konverteringsfrekvens för dina mål. 

Hur fungerar hemsidor i WordPress?

WordPress, normalt versaliserat WordPress, är bland de mest kända blogg- och innehållshanteringssystem (CMS). Det är skrivet i PHP och använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens (GPL) och kan laddas ner och användas kostnadsfritt. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på hundratusentals bloggar och webbplatser världen över.

WordPress har under åren utvecklats från ett bloggsystem till att även kunna hantera hela webbplatser likt ett mer avancerat CMS-system. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen. Tillgången och användandet är smidig och erbjuder många utvecklingsmöjligheter för att skapa en värdebärande hemsida.

Tack vare möjligheten att installera plugins blir WordPress mycket användbar för SEO – sökmotoroptimering.

Vad kostar en företagshemsida?

Eftersom vi skräddarsyr varje hemsida vi utvecklar, samt erbjuder SEO optimering, så är även prissättningen skräddarsydd. Kontakta oss så pratar vi!

Hur kan jag köpa hemsida?

För att köpa en hemsida kan du följa dessa steg:

 1. Definiera dina behov: Innan du köper en hemsida är det viktigt att du klargör dina behov och önskemål. Bestäm vilka funktioner och egenskaper du vill ha på din hemsida, samt vilken typ av innehåll du planerar att inkludera.

 2. Välj en leverantör: Det finns flera alternativ när det gäller att köpa en hemsida. Du kan anlita en professionell webbyrå eller en frilansande webbutvecklare för att skapa en skräddarsydd hemsida. Alternativt kan du använda en webbplattform som erbjuder färdiga mallar där du kan bygga din egen webbplats.

 3. Jämför priser och tjänster: Om du väljer att anlita en webbyrå eller frilansande utvecklare, bör du jämföra priser och tjänster från olika leverantörer för att hitta det bästa alternativet för dina behov och budget.

 4. Diskutera dina önskemål: Innan du påbörjar arbetet med att köpa en hemsida är det viktigt att du kommunicerar dina önskemål och krav med leverantören. Diskutera design, funktionalitet och eventuella specifika behov du har för din webbplats så att du får en professionell hemsida.

 5. Utvärdera resultatet: När hemsidan är färdig bör du noga utvärdera resultatet för att se till att den uppfyller dina förväntningar och krav. Om några justeringar behövs, se till att kommunicera detta med leverantören.

 6. Lansera din hemsida: När du är nöjd med resultatet kan du lansera din hemsida och göra den tillgänglig för besökare.

Att köpa en hemsida kan vara en viktig investering för ditt företag eller din organisation. Genom att ta dig tid att definiera dina behov och välja en pålitlig leverantör kan du få en effektiv och professionell hemsida som stödjer din verksamhet online.

Eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Varför ska jag anlita SEO Inc. Sweden?

För att vi utvecklar affärsrelevanta, SEO optimerade och mobilanpassade hemsidor. Vår passion ligger i att leverera resultat och driva trafiken som konverterar till riktiga affärer. Vi erbjuder exklusivt partnerskap, kreativa affärslösningar och levererar lönsamma resultat. 

Gillar du hemsidan du är på just nu? Ja vi har utvecklat den själva!

Relaterade bloggar till företagshemsida