Hemsida företag

Företagshemsidan är den viktigaste samlings- och utgångspunkten för företagets digitala kommunikation med marknaden. Därför vill du ha en snygg och funktionell hemsida till ditt företag.

Företagshemsidor är platser där trafiken omvandlas till affärer!

Hemsidor till företag - hur väl syns ditt företag bland 55 miljoner dagliga sökningar?

Svenskarna gör över 55 miljoner sökningar varje dag. Ja, du läste rätt, 55 miljoner sökningar dagligen, enbart i Sverige! Det innebär att dina potentiella kunder är ständigt online och uppkopplade, därmed redo att upptäcka, uppleva och handla. Frågan är om ditt företag har en affärsrelevant, SEO optimerad och mobilanpassad snygg företagshemsida?

Om inte, så är du på rätt plats. Vi hjälper dig med att utveckla en hemsida för ditt företags behov, så att ditt erbjudande blir synligt på nätet. Dessutom optimerar vi den för dig så att dina besöka enkelt kan konverteras till dina kunder.

Du kan välja mellan 3 olika standardpaket eller få din nya företagshemsida utvecklad utefter specifika behov med tillhörande integrationer eller som en webbshop.

Vad är en hemsida?

Ett digitalt ansikte till ditt företag

En företagshemsida är den viktigaste samlingspunkten för företagets digitala kommunikation med marknaden, även företagets digitala ansikte. Således är det viktigt att ditt varumärke presenteras på det bästa möjliga sättet genom en relevant, funktionell och användarvänlig webbplats. Därför utvecklar vi hemsidor som är affärsrelevanta, SEO optimerade och mobilanpassade.

Här listar vi 9 viktiga steg i processen med att skapa en komplett och snygg hemsida till ditt företag:

 1. Skaffa ett bra domännamn
 2. Investera i säker och skalbar webbhotell 
 3. Visa tydligt en klar beskrivning av ditt företag
 4. Implementera det bästa innehållshantering systemet (CMS)
 5. Skapa ett intressant, minnesvärt och engagerande användargränssnitt för din hemsida (UI)
 6. Optimera din företagshemsida för sökmotorer (SEO)
 7. Regelbundet skapa och publicera kvalitets innehåll
 8. Installera verktyg för webbansvariga
 9. Implementera en underhållsplan för din hemsida
hemsida för företag

Processen för att skapa hemsidor till företag

Processen för utveckling av hemsidor till företag kan i korta drag sammanfattas enligt följande:

 • Samla in material om ditt företag
  Vi börjar med att samla in och bearbeta material. En del av materialet du kanske redan har klart från början, annars tar vi fram allting från grunden. Vi besvarar tillsammans dem mest relevanta frågor som rör din affärsverksamhet och budskapet du vill nå ut med till marknaden.

 • Design och utveckling
  Design och innehåll skapas simultant så att dem passar varumärket och erbjudandet på bästa möjliga sättet. När vi känner oss nöjda kan vi börja utveckla hemsidan. Därefter utför vi grundläggande optimering för sökmotorer (SEO), samt implementerar samtliga Business Suite element.

 • Lansering, indexering och webbansvar
  Hemsidan A/B testas och lanseras, samt stress-testas när den är live. Vi ser till att den indexeras för att bli synlig för sökmotorer och därmed kan ranka i organiska sökningar. Som din partner för digital marknadsföring erbjuder vi även drift- och webbansvar, samt SEO för din hemsida om du så önskar.

Paketlösningar för snygg företagshemsida

För att välja din paketlösning så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, markerar ”Företagshemsida” och skriver i meddelande fältet vilket paket du är intresserad utav. Sedan tar vi kontakt med dig för att få reda mer om dig och ditt företag innan vi kan realisera affären. Har du önskemål som inte passar in på ovanstående paket är du varmt välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

Business Suite för hemsidor

För att ditt företag ska kunna få en maximal effekt för online marknadsnärvaro har vi skräddarsytt en affärskostym.

Med vår Business Suite får ditt företag inte bara en en snygg och komplett hemsida. Ditt företag får istället ett komplett uppsättning av verktyg som säkerställer att din webbplats verkligen kan fungera för den viktigaste samlingspunkten för företagets digitala kommunikation. 

Vi har tänkt på allt,
ditt jobb blir att fokusera på det du är bäst på!

Mer om hemsidor!

Här besvarar SEO Inc. Sweden alla frågor och funderingar gällande utveckling av hemsidor. Om du har något du undrar över, men inte hittar svaret här nedan, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig så gott vi kan!

En webbplats eller en hemsida är en samling av webbsidor och det relaterade innehållet som identifieras med ett vanligt domännamn och publiceras på minst en webbserver. Alla offentligt tillgängliga webbplatser utgör tillsammans World Wide Web. Det finns också privata webbplatser som endast kan nås i ett privat nätverk, till exempel ett företags interna webbplats för sina anställda som även kallas för intranät.

Varje webbplats är vanligtvis avsedd för ett visst ämne eller syfte, till exempel:

 • nyheter
 • utbildning
 • handel
 • underhållning
 • sociala nätverk
 • vård
 • med mera

Hemsidor till företag har dock syfte att representera företagets varumärke och verksamhet på bästa möjliga sättet. Därför är det viktigt att ha relevant information om företaget och konkret erbjudande. Vidare ska kunder kunna ta kontakt med företaget genom hemsidan, antingen genom att hitta kontaktuppgifter eller att fylla i en kontaktformulär eller chatta direkt.

Hyperlänkning mellan webbsidor styr navigering på webbplatsen, som ofta börjar med en landningssida. Användare kan komma åt en webbplats på en rad olika enheter, inklusive stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones. Appen som används på dessa enheter kallas en webbläsare och möjliggör användaren tillgång till en hemsida.

För att vi skapar affärsrelevanta, SEO optimerade och mobilanpassade hemsidor. Vår passion ligger i att leverera resultat och driva trafiken som konverterar till riktiga affärer. Vi erbjuder exklusivt partnerskap, kreativa affärslösningar och levererar lönsamma resultat. 

Gillar du hemsidan du är på just nu? Ja vi har utvecklat den själva!

En responsiv eller mobilanpassad hemsida är standard idag och absolut viktig, eftersom alla använder en smartphone idag och vill helst se responsiv design. Den måste vara snabb som betyder att laddningstiden inte får överstiga ett par sekunder. Om laddningstiden är på över 3 sekunder så skulle det absolut kunna försämra användarupplevelsen och öka bounce rate, som sedan kan leda till sämre placeringar på Google. 

Sökmotoroptimering (seo) handlar om att optimera en hemsida i förhållande till sökmotorerna. Vi kan kalla seo för processen för att förbättra kvaliteten och kvantiteten på webbplatsens trafik. SEO riktar sig mot obetald trafik (känd som “naturliga” eller “organiska” resultat) snarare än direkt trafik eller betald trafik. Obetald trafik kan härröra från olika typer av sökningar, inklusive bildsökning, videosökning, akademisk sökning, nyhetssökning och branschspecifika vertikala sökmotorer. Huvudelement vid seo arbete handlar om att ta hänsyn till sökord, analysera topprankat innehåll, samt skapa bättre innehåll än detta. Simpelt, eller hur!

SEO är en internet marknadsföringsstrategi som kan tillämpas i olika grad på olika typer av verksamheter. Oftast överväger seo hur sökmotorer fungerar, de datorprogrammerade algoritmerna som dikterar sökmotors beteende, vad människor söker efter, de faktiska söktermerna eller sökorden som skrivs in i sökmotorer och vilka sökmotorer som föredras av deras målgrupp. SEO utförs eftersom en webbplats kommer att ta emot fler besökare från en sökmotor när webbplatser rankas högre i resultaten för Google sökningar (SERP). Dessa besökare kan då eventuellt konverteras till kunder, som är det enda legitima slutmålet med en SEO-optimerad webbplats. 

För bästa resultat kan du givetvis anlita vår SEO byrå som optimerar din hemsida och hjälper dig med att få ut det mesta av din digital närvaro på webben.

Det som är bra med att driva en företagshemsida är att du kan alltid mäta ROI (Return on Investment) genom konverterad trafik på din webbplats. Detta hjälper dig att ha bättre koll på hur betydelsefull din webbplats är i ekonomiska sammanhang. Detta gör du bäst genom att mäta konverteringsfrekvens för dina mål.

WordPress, normalt versaliserat WordPress, är bland de mest kända blogg- och innehållshanteringssystem (CMS). Det är skrivet i PHP och använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens (GPL) och kan laddas ner och användas kostnadsfritt. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på hundratusentals bloggar och webbplatser världen över.

WordPress har under åren utvecklats från ett bloggsystem till att även kunna hantera hela webbplatser likt ett mer avancerat CMS-system. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen. Tillgången och användandet är smidig och erbjuder många utvecklingsmöjligheter för att skapa en värdebärande hemsida.

Tack vare möjligheten att installera plugins blir WordPress mycket användbar för SEO – sökmotoroptimering.

SEO Inc. Sweden erbjuder hemsidor från 6000 SEK. 

Vi har tre olika paket:

 • Liten paketlösning kostar mellan från 6000 svenska kronor (ex.moms).
 • Mellan paketlösning kostar från 12000 svenska kronor (ex.moms).
 • Stor paketlösning kostar från 22000 svenska kronor (ex.moms).

För större sidor med speciella funktioner och integrationer tar vi fram ett kostnadsförslag utifrån kravspecifikationen.

Relaterade bloggar till företagshemsidor

Hemsidor för företag från 6000 kronor

Företagshemsidor Företagshemsidor stöter vi dagligen på. Allt från enkla “landing page” hemsidor till robusta system inkluderande chatbot, sökfunktion, bokningsportal, med mera. Varje...

För att välja din paketlösning så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, markerar ”Företagshemsida” och skriver i meddelande fältet vilket paket du är intresserad utav. Sedan tar vi kontakt med dig för att få reda mer om dig och ditt företag innan vi kan realisera affären. Har du önskemål som inte passar in på ovanstående paket är du varmt välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.