TACTIC Företagsförmedling

SEO-optimerad hemsida

Jag kan varmt rekommendera SEO Inc. Sweden till alla som behöver hjälp med att förbättra sin online-närvaro och marknadsföring. De levererar verkligen resultat!"
Fredrik Hultgren
Auktoriserad företagsmäklare på TACTIC företagsförmedling

Bakgrund

TACTIC Företagsförmedling i Östergötland, under ledning av företagsmäklaren Fredrik Hultgren, är en del av det välkända rikstäckande nätverket TACTIC Företagsförmedling. Fredriks expertis omfattar köp, försäljning och värdering av företag. I början av april 2023 beslutade Fredrik att ta nästa steg för att stärka sin online-närvaro genom att skapa en informativ och sökmotoroptimerad hemsida som skulle fokusera på företagsmäklartjänster i Östergötland.

Utmaning

Fredrik Hultgren insåg att en modern och effektiv hemsida skulle vara avgörande för att locka nya kunder och ge en mer omfattande upplevelse för sina befintliga klienter. Dessutom var han medveten om vikten av att synas högt i sökmotorresultaten för att öka trafiken till webbplatsen och därigenom öka företagets synlighet i regionen.

Vårt uppdrag

Fredrik valde att samarbeta med oss för att genomföra detta projekt. Vår uppgift var att skapa en anpassad hemsida som inte bara var visuellt tilltalande utan också innehöll högkvalitativt innehåll som var optimerat för sökmotorer. Målet var att göra webbplatsen till den främsta källan för information om företagsmäklartjänster i Östergötland och locka potentiella kunder.

Lösning

Vi började med att noggrant planera och designa hemsidan i enlighet med Fredriks önskemål och behov. Hemsidan fick en användarvänlig layout och navigering, med tydlig information om TACTIC Företagsförmedlings tjänster och expertis.

Vårt team skapade också högkvalitativt SEO-anpassat innehåll som inkluderade informativa artiklar, case-studier och klientreferenser. Detta innehåll var utformat för att ranka högt i sökmotorer och locka organisk trafik till webbplatsen.

Efter utvecklingen och lanseringen av webbplatsen i mitten av april 2023, fortsatte vi att övervaka och optimera SEO-strategin för att säkerställa att TACTIC Företagsförmedlings webbplats rankade högt för relevanta söktermer och förblev konkurrenskraftig i den digitala rymden.

Resultat

Samarbetet med Fredrik Hultgren och TACTIC Företagsförmedling resulterade i en professionell och användarvänlig hemsida som ger en utmärkt digital representation av TACTIC Företagsförmedling i Östergötland. Förbättrad synlighet i Google Sök resultaten och ökad trafik till webbplatsen.

Besök gärna hemsidan och ta del av resultatet för att inspireras! Dessutom rekommenderar vi starkt Fredriks tjänster gällande företagsförmedling. Han kan hjälpa dig med att göra en företagsvärdering, samt både sälja och köpa ett företag. Kontaktinformation hittar du här. Se även hans utbud av företag till salu.

Vill du också synas bättre på marknaden och skaffa fler kunder?

Kontakta oss så hjälper vi dig

SEO eller sökmotoroptimering hjälper din hemsida att ranka högt i sökresultaten för att driva den organiska trafiken och få besökare att konvertera till dina kunder.

Sökmotorannonsering eller SEM är ett effektivt sätt att snabbt nå ut till dina potentiella kunder genom annonskampanjer i Google Sök, Google Shopping, Display och remarketing.

Du kan nå ut till dina potentiella kunder på sociala medier genom både organiska inlägg och betalda annonskampanjer. Aktiv närvaro kan leda till fler affärer för ditt företag!

Med rätt marknadsstrategi kan du hushålla med företagets resurser så effektivt som möjligt, utveckla företagets konkurrensfördelar, samt behålla gamla kunder och skaffa nya.

Innehållscopy för din hemsida, säljande copy för dina annonskampanjer och engagerande content för dina sociala medier. Även animerad video och reklamfilm när du vill nå ut med större budget.

Företagshemsidan är den viktigaste samlings- och utgångspunkten för företagets digitala kommunikation med marknaden. Därför förtjänar ditt företag att ha en snygg och funktionell hemsida.

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.