TACTIC Företagsförmedling

SEO-optimerad hemsida

Jag kan varmt rekommendera SEO Inc. Sweden till alla som behöver hjälp med att förbättra sin online-närvaro och marknadsföring. De levererar verkligen resultat!"
Fredrik Hultgren
Auktoriserad företagsmäklare på TACTIC företagsförmedling

Bakgrund

TACTIC Företagsförmedling i Östergötland, under ledning av företagsmäklaren Fredrik Hultgren, är en del av det välkända rikstäckande nätverket TACTIC Företagsförmedling. Fredriks expertis omfattar köp, försäljning och värdering av företag. I början av april 2023 beslutade Fredrik att ta nästa steg för att stärka sin online-närvaro genom att skapa en informativ och sökmotoroptimerad hemsida som skulle fokusera på företagsmäklartjänster i Östergötland.

Utmaning

Fredrik Hultgren insåg att en modern och effektiv hemsida skulle vara avgörande för att locka nya kunder och ge en mer omfattande upplevelse för sina befintliga klienter. Dessutom var han medveten om vikten av att synas högt i sökmotorresultaten för att öka trafiken till webbplatsen och därigenom öka företagets synlighet i regionen.

Vårt uppdrag

Fredrik valde att samarbeta med oss för att genomföra detta projekt. Vår uppgift var att skapa en anpassad hemsida som inte bara var visuellt tilltalande utan också innehöll högkvalitativt innehåll som var optimerat för sökmotorer. Målet var att göra webbplatsen till den främsta källan för information om företagsmäklartjänster i Östergötland och locka potentiella kunder.

Lösning

Vi började med att noggrant planera och designa hemsidan i enlighet med Fredriks önskemål och behov. Hemsidan fick en användarvänlig layout och navigering, med tydlig information om TACTIC Företagsförmedlings tjänster och expertis.

Vårt team skapade också högkvalitativt SEO-anpassat innehåll som inkluderade informativa artiklar, case-studier och klientreferenser. Detta innehåll var utformat för att ranka högt i sökmotorer och locka organisk trafik till webbplatsen.

Efter utvecklingen och lanseringen av webbplatsen i mitten av april 2023, fortsatte vi att övervaka och optimera SEO-strategin för att säkerställa att TACTIC Företagsförmedlings webbplats rankade högt för relevanta söktermer och förblev konkurrenskraftig i den digitala rymden.

Resultat

Samarbetet med Fredrik Hultgren och TACTIC Företagsförmedling resulterade i en professionell och användarvänlig hemsida som ger en utmärkt digital representation av TACTIC Företagsförmedling i Östergötland. Förbättrad synlighet i Google Sök resultaten och ökad trafik till webbplatsen.

Besök gärna hemsidan och ta del av resultatet för att inspireras! Dessutom rekommenderar vi starkt Fredriks tjänster gällande företagsförmedling. Han kan hjälpa dig med att göra en företagsvärdering, samt både sälja och köpa ett företag. Kontaktinformation hittar du här. Se även hans utbud av företag till salu.

Vill du också förbättra din online närvaro och skaffa fler kunder ?

Kontakta oss så hjälper vi dig !

SEO är en strategi för att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorresultat, dvs. på Google. Med SEO kan du öka din online-närvaro och  nå ut till potentiella kunder när de söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

En modern och användarvänlig webbplats kan förbättra din online närvaro och konverteringsfrekvens. En användarvänlig design, snabb laddningstid, tydlig navigation, mobilanpassning och relevant innehåll.

SEM (sökmotorannonsering) innebär att du betalar för att visa dina annonser högst upp i sökmotorresultaten, oftast Google Ads. Det är en snabbare metod för att öka din synlighet jämfört med SEO.

Sociala medier kan hjälpa dig att bygga en stark online-närvaro, engagera din målgrupp, öka medvetenheten om din verksamhet och generera leads som leder till ökad lönsamhet och försäljning.

Kostnadsfri site audit – analys av din hemsida

(värde 10 000 kr)

Vänligen fyll i namnet på hemsidan som du vill att vi analyserar kostnadsfritt, samt e-post för leverans av rapporten.