Samarbetspartners

Välkommen till ett värdefullt affärsnätverk

Telefonilösningar

Tele2

Hjälper dig att hitta de lösningar som matchar ditt företags behov, budget och verksamhet. Du får en personlig kontakt som säkerställer att du enkelt kommer igång med dina tjänster.

Kontaktperson: Gunnar Eriksson
e-post: [email protected]

Företagsmäklare

Tactic

Värderar och förmedlar företag, som är till försäljning. Fungerar som projektledare, från objektbeskrivningen via värdering och marknadsföring till likvidavräkning på banken.

Kontaktperson: Fredrik Hultgren
e-post: [email protected]

Affärsjuridik

Maminza Advokatbyrå

Maminza har ett arbetsfält där de stöttar sina klienter såväl nationellt som internationellt. Maminza är en personlig advokatbyrå med spetskompetens inom framförallt affärsjuridik.

Kontaktperson: Jessica Kling
e-post: [email protected] 

Redovisning

Proffek Ekonomikonsulter

Proffek Ekonomikonsulter finns till för att göra ditt liv som företagare enklare och smidigare. Redovisning, löner, bolagsbildning, rådgivning.

Kontaktperson: Staffan Appelholm
e-post: [email protected]

Säkerhet och utredning

Läns Alarm

Läns Alarm är specialister på inbrottslarm, brandlarm/utrymning,  passagesystem och kameraövervakning. 

Kontaktperson: Daniel Söderberg
e-post: [email protected]

Fastighetsmäklare

Stjärnbostadsmäklarna

Ett tryggt familjeföretag som förmedlar bostäder i Sverige och utomlands som kan områden i detalj, vet vad köparna vill ha och vad ni som säljare skall tänka på vid en försäljning.

Kontaktperson: Suzana Dahlhjelm
e-post: [email protected]

Affärssystem

Vertel

Specialister på affärssystemet och verksamhetsstödet Odoo, med målet att kunna erbjuda de bästa och mest effektiva systemlösningarna till små, medelstora och stora organisationer.

Kontaktperson: Anders Wallenquist
e-post: [email protected]

Drönarfotograf

Ajaxon Consulting AB

Arbetar med den senaste tekniken av drönare vilket ger en otroligt bra bild, både inomhus och utomhus. I de flesta fall ersätter drönaren den klassiska kameran.

Kontaktperson: Viktor Ajaxon
e-post: [email protected]

Företagsbilar

Bilbörsen

Bilbörsen i Linköping har nu vuxit till sig ordentligt och är ett av dem ledande bilföretagen i Linköping med 550 miljoner i omsättning och 51 anställda.

Kontaktperson: Tony Bruzell
e-post: [email protected]

Hemstäd

HomeMaid

Sedan 1997 har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en gnisselfri vardag. Vårt mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare.

Kontaktperson: Mikaela Karlsson
e-post: [email protected]

Datasäkerhet

Kafit

Kafit levererar kompetens, system och hårdvara till en mängd olika stora välkända företag inom tillverkningsindustrin och tjänstesektorn.

Kontaktperson: Johan Bernhardsson
e-post: [email protected]

Försäkringsförmedlare

Säkra

Säkra är sedan 1990 en av Sveriges ledande försäkringsförmedlare. Erbjuder skräddarsydda försäkringslösningar, tjänstepensionsupplägg och rådgivningstjänster.

Kontaktperson: Kettil Möller
e-post: [email protected]

Företagsstäd

Traditionell Städ Tjänst

Ett företag med kvalitet och noggrannhet som ledord, med utgångspunkt i Östergötland som alltid strävar efter 100% kundnöjdhet.

Kontaktperson: Kaj Persson
e-post: [email protected]

Utbildningstjänster

TUC Sweden

Arbetar professionellt och målinriktat på att höja individens värde på arbetsmarknaden – och lika hårt för att tillgodose samhällets behov av kvalificerad arbetskraft.

Kontaktperson: Cecilia Mårtensson
e-post: [email protected]

SEO Inc. logotype

Låt oss skaffa fler kunder till ditt företag!

Vårt uppdrag är att komplettera och effektivisera din verksamhet genom att vara en del av marknadsavdelningen, så att du kan göra det du är bäst på. Vi kan utveckla din företagshemsida, ta fram digital marknadsstrategi, skriva copy och skapa innehåll, göra SEO (sökmotoroptimering) för din hemsida, sätta upp och driva framgångsrika Google Ads annonskampanjer, skapa content för- och annonsera ditt erbjudande på sociala medier. Nå framgång genom kraften i digitala kanaler!

Vill du också synas bättre på marknaden och skaffa fler kunder?

Kontakta oss så hjälper vi dig

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.