Kundcase

Låt våra framgångshistorier inspirera dig så att du får en bättre uppfattning om hur vi kan hjälpa även ditt företag att lyckas inom den digitala världen

Vickans Wellness är en framgångsrik licensierad PT, kostrådgivare och viktminskningscoach som arbetar som online PT (personlig tränare) sedan 2018. Med över 30 000 följare på sin Instagram profil kom en stor majoritet av trafiken till hennes hemsida just från sociala medier. Hon ville därför göra en satsning på organisk trafik.

Hon anlitade oss i oktober 2022 och på dryga sju månader har hon fått över 2700 nya besökare till målsidor som vi skapade på hennes hemsida. Detta tack vare kraften av att ranka högt i Google Sök och medföljande organisk trafik.

ReQuTech är en SATCOM produktutvecklare baserad i Sverige som levererar helt integrerade terminallösningar för LEO, MEO, GEO och Troposcatter-anslutning. De har kunder i över 35 länder och är en global aktör som var i behov av en mer attraktiv hemsida som skulle stärka deras varumärke.

De anlitade oss för att utveckla en ny hemsida samt hjälpa dem med content. Målet var att kommunicera deras varumärke på ett mer tilltalande sätt. Nu kan de stolt kommunicera sitt erbjudande världen över till intressenter som är i behov av SATCOM lösningar.

Startsteget arbetar för att barn och unga ska få grundtrygghet och bra förutsättningar tidigt i livet, oavsett orsak till varför de inte kan bo kvar hemma. De ville ha hjälp med SEO och nå ut till fler människor som vill bli familjehem. Vi behövde därför göra om hela hemsidan samt uppdatera copy, layout och design.

Startsteget anlitade oss i april 2023 och vi utvecklade den nya hemsidan på knappt 3 veckor, samt vi gör löpande SEO arbete med fina resultat.

TACTIC företagsförmedling i Östergötland med företagsmäklaren Fredrik Hultgren i spetsen, är en del av rikstäckande TACTIC företagsförmedling. Fredrik hjälper dig med att köpa, sälja och värdera företag. Uppdraget gick ut på att skapa en hemsida som handlar om företagsmäklare i Östergötland, där vi fick även skapa SEO anpassad content. 

Fredrik anlitade oss för uppdraget i början på april 2023. Vi utvecklade hemsidan och medföljande content, samt lanserade den i mitten på april. Vi fortsätter SEO optimera hemsidan löpande.

Vill du också förbättra din online närvaro och skaffa fler kunder ?

Kontakta oss så hjälper vi dig !

Kostnadsfri site audit – analys av din hemsida

Vänligen fyll i namnet på hemsidan som du vill att vi analyserar kostnadsfritt, samt e-post för leverans av rapporten.