Business Stats

Marknadsföring som skapar resultat!

Här kan du läsa mer om vilka resultat som vår marknadsföring har skapat hittills för våra exklusiva partners.
Ta del av statistik om sökord, trafik och lyckade konverteringar.

Senast uppdaterad: 2024-06-19

Sökord

Sökord är centrala för SEO, eftersom de används för att optimera webbsidor så att de rankas högre i sökresultaten. Genom att identifiera och använda relevanta sökord som människor ofta söker efter, kan en webbplats öka sin synlighet och driva mer trafik.

Här nedan följer en sammanfattning över relevanta sökord som vi har lyckats ranka i sökresultaten för våra kunders webbplatser, uppdelade i 3 grupper. Sökord som rankar i den absoluta toppen, dvs. topp 3 placeringar, sökord som rankar i topp 10 som vi jobbar aktivt med att ranka i topp 3, samt sökord som rankar mellan plats 11 och plats 100.

Dessa rankingspositioner har resulterat i att våra kunder har fått, enligt den senaste uppdateringen, 303 257 besökare eller potentiella kunder genom organisk trafik.

Topp 3 sökord
1
Topp 10 sökord
1
Topp 100 sökord
1
Organisk trafik
1

SEO är en strategi för att förbättra din webbplats synlighet i sökmotorresultat, dvs. på Google. Med SEO kan du öka din online-närvaro och  nå ut till potentiella kunder när de söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.

Senast uppdaterad: 2024-06-19

Trafik till hemsidan

Trafik till hemsidan refererar till antalet besökare som en webbplats får över en viss tidsperiod. Denna trafik kan delas upp i olika kategorier beroende på hur besökarna hittar till webbplatsen.

Hittills har vi lyckats med att hjälpa våra kunder att driva 874 976 nya besökare till deras respektive företagshemsida. Detta har uppnåtts genom olika kanaler, dvs. genom SEO (organisk trafik), Google Ads (betald trafik) och sociala medier (social trafik).

Nya Besökare
1
Organisk trafik
1
Betald trafik
1
Social trafik
1

Senast uppdaterad: 2024-06-19

Konverteringar

Konverteringar i digital marknadsföring och webbanalys hänvisar till när en användare utför en önskad handling på en webbplats. Detta kan vara ett brett spektrum av handlingar beroende på målen för webbplatsen eller kampanjen. Våra kunders konverteringar handlar främst om köp och formulärinlämning.

Här nedan ser du statiskt över det totala antalet konverteringar som vi har hjälpt våra kunder med, uppdelade inom respektive typ av trafiken.

Totalt antal konverteringar
1
Organiska konverteringar
1
Betalda konverteringar
1
Sociala konverteringar
1

Vill du också förbättra din online närvaro och skaffa fler kunder ?

Kontakta oss så hjälper vi dig !

Kostnadsfri site audit – analys av din hemsida

(värde 10 000 kr)

Vänligen fyll i namnet på hemsidan som du vill att vi analyserar kostnadsfritt, samt e-post för leverans av rapporten.