Inc. Content Lab

Innehållscopy för din hemsida, säljande copy för dina annonskampanjer och engagerande content för dina sociala medier. Även animerad video och reklamfilm när du vill nå ut med större budget.

Magisk content för ökad försäljning skapas i Inc. Content labbet!

Inc. Content Lab - öka din försäljning med content som engagerar

Du har säkert många idéer gällande ditt erbjudande som du vill förmedla till dina potentiella kunder i syfte att uppmana dem till handling. Däremot räcker kanske inte tiden till för att hinna med och skapa rätt innehåll. Du vet i vilka digitala kanaler dina potentiella kunder finns, men kan inte bestämma dig för det mest optimala formatet på content som ska förmedla ditt erbjudande.

Lugn, vi hjälper dig!

Vi skapar magiskt innehåll som engagerar din målgrupp och uppmanar dina potentiella kunder till handling. Du kan få hjälp hela vägen från idé till skapandet av innehåll och distribution genom rätt kanaler.

Vi har hjälpt våra exklusiva partners med...

1 K+
Nya besökare
1 +
Sökord i Topp 10
1 K+
Organisk trafik
1 K+
Nya leads

Vad är Inc. Content Lab?

Labbet där magin skapas!

Inc. Content Lab är platsen där vi forskar fram content som engagerar målgruppen till interaktion med ditt erbjudande. Med andra ord så skapar vi marknadsrelaterat innehåll som ökar varumärkeskännedom och uppmanar till handling.

Content format vi jobbar med är text, animation och video. Oavsett formatet så ser vi till att innehållet som skapas i Inc. Content Labbet blir magiskt!

Vi skapar professionellt innehåll som tydligt förmedlar ditt budskap till rätt målgrupp och ökar varumärkets trovärdighet, samt uppmanar dina potentiella kunder till handling.

Textformat på content (copy)

Från ord till handling!

När det gäller innehåll i textformat så delar vi upp det i 3 olika kategorier som täcker hela spektrum för online närvaro som ditt företag har behov utav. Kategorier som vi skapar innehåll i textformat är:

 • Innehållscopy för hemsidorpresentera ditt varumärke i bästa ljuset, lyfta fram dem viktigast USP i ditt erbjudande, hålla din hemsida relevant…
 • Copy för digitala annonser – synas i annonsutrymmen med informativ och säljande copy som uppmanar till handling
 • Content för sociala medierhålla igång din företagsprofil med relevant innehåll och skapa interaktion med dina följare

Inga idéer är för små och inga projekt är för stora - från ord till handling!

Innehållscopy för hemsidor

Oavsett om du är på väg att utveckla en helt ny hemsida, vidareutveckla eller SEO-optimera en befintlig, så kan vi hjälpa dig med att skriva passande innehåll. När vi skapar innehållscopy för hemsidor har vi alltid samma mål – att uppmana besökaren till handling och skapa fler affärer för dig!

 • Varumärkesnarrativ och företagspresentation
 • Nyhetsartiklar och annat PR-material
 • Avancerade SEO optimerade företagsbloggar som rankar på första sidan i Google Sök
 • Förklarande och säljande copy för dina produkter & tjänster

Fyll i kontaktformuläret längre ner, markera copy & content, så hjälper vi dig!

Copy för annonser

När du vill driva en annonskampanj behöver du såklart säljande copy som är tydlig och träffar den potentiella köparens känslor. Vi skriver copy för digitala annonser som visas i sökmotorer eller i sociala medier.

 • SEM sökmotorannonsering handlar om att din annons visas i sökmotorer som Google eller Bing. Genom att fokusera på sökfraser/sökord som är relaterade till ditt erbjudande så visas din annons för människor som söker efter just det du erbjuder. 
 • Annonsering i sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok, YouTube och LinkedIn, med flera, betyder att din annons visas i användarnas flöden på kanaler där du annonserar. 

obs! Vi arbetar även med copy för annonser för traditionell marknadsföring och kompletta marknadsföringskampanjer. Tveka inte att höra av dig via kontaktformuläret om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig inför din nästa annonseringskampanj.

Framgångsrika kundcase från Inc. Content Lab

Inc. Content Lab process för text

Vi är en SEO byrå som arbetar systematiskt och metodiskt för att försöka lämna så lite som möjligt åt slumpen. Därför håller vi oss till en beprövad framgångsprocess, så att du kan känna dig trygg att du får slutprodukten av högsta kvalitet, oavsett om det handlar om text- eller animationsformat.

 • Steg 1: Analysfasen

  Vi utgår alltid ifrån desk research med tillgång till bra och pålitliga källor, dvs. vi genomför undersökningsarbete på egen hand. Sedan stämmer vi av med dig och kompletterar med eventuella frågor så att vi kan säkerställa att innehållet vi ämnar att skapa går verkligen i linje med dina önskemål och riktlinjer för din varumärkeskommunikation.

 • Steg 2: Draftfasen

  Under draft fasen skapar vi utkast som förslag på möjligt slutresultat, som revideras löpande tills vi landar helt rätt. När vi känner oss nöjda och anser att vi har skapat det bästa förslaget kan vi omvandla det till slutprodukten.

 • Steg 3: Publicering och delning

  När innehållet är färdigställt, så kan vi såklart hjälpa dig med publicering och delning för att maximera effekten av ditt nya fräscha innehåll.

Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig med att skapa rätt innehåll som uppmanar dina potentiella kunder att agera och ditt varumärke att glänsa! Vi utlovar en smidig och lärorik process!

Vill du också ha magiskt innehåll och skaffa fler kunder?

Kontakta oss så hjälper vi dig

Animerad content

Animera ditt budskap!

När du väljer animerad videoproduktion behöver du inte ta ledigt från ditt schema för att spela in din video. Du behöver inte anlita ett videoteam eller en skådespelare, vilket kan vara både tidskrävande och kostsamt. Vanligtvis debiteras du tiotusentals, ibland hundratusentals kronor för en video, som gör det svårt att uppnå lönsamhet av projektet.

Därför är animerad video en mycket bättre variant när du vill förmedla ditt erbjudande eller budskapet i videoförmatet. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för animerad content av högsta kvalitet enligt följande typer:

 • Animerad reklamfilmannonsera ditt erbjudande och skaffa fler kunder
 • Animerad explainerförklara din produkt eller tjänst för dina medarbetare eller potentiella kunder
 • Animerad företagspresentation – presentera ditt företag i en säljpitch eller inför investerare
 • Animerad hållbarhetsrapporteruppmärksamma din rapport om hållbarhetsarbetet med smidig animation

Animerad reklamfilm

Animerad reklamfilm är reklam i form av animerad rörlig bild, vanligtvis korta – från 15 till 30 sekunder upp till 60 sekunder. Längre än så rekommenderas det inte, eftersom reklam ska fånga upp intresse, informera om erbjudandet och uppmana till handling. Bra reklam lyckas med allt detta på under en minut, helst på en halv. Animerad reklam är dessutom perfekt för digital annonsering på internet.

Animerad reklamfilm hjälper dig annonsera ditt erbjudande på ett effektivt sätt i ett alltmer populärt format på webben och nå ut till fler potentiella kunder. 

Animerad explainer

Animerad explainer är även känd som informationsfilm eller förklaringsvideo. Det handlar om en kort video som förklarar en idé, en funktion, en produkt eller en tjänst. Animerad explainer är vanligtvis kort (oftast under 2 minuter men kan vara givetvis längre) och kan användas i marknadsföringssyfte, inom utbildning eller som stöd för kundservice.

Animerad explainer är den bästa vägen för dig att förklara hur dina produkter eller tjänster fungerar, vilket uppskattas enormt mycket av dina potentiella kunder.

Animerad företagspresentation

Syftet med en företagspresentation är att snabbt och enkelt ge en bra bild av ditt företag. Det finns flera olika sätt som du kan presentera ditt företag på. Det kan du vanligtvis göra med en hemsida, i en broschyr, per mail eller muntligt under ett presentationsmöte. I den digitala världen som vi lever i, har det däremot blivit populärt att använda sig av animerad företagspresentation som uppskattas väldigt mycket av målgruppen som tar del av presentationen.

Animerad företagspresentation är det mest effektiva sättet att presentera ditt företag på.

Animerad hållbarhetsrapport

Hållbarhet har blivit en mycket viktig faktor när det kommer till företagande. Hållbarhetsrapporter är oftast 10-tals sidor långa (ibland över 100 sidor) och därför kanske inte uppmärksammas ordentligt av intressenter som kan bidra till att mycket viktig information inte uppmärksammas som den förtjänar. Lösningen ligger såklart i animerad hållbarhetsrapport.

Animerad hållbarhetsrapport medför att dina intressenter slipper läsa många sidor och istället för den mest väsentliga informationen på bara 3 minuter, smart och hållbart!

Fördelar med animerad content

Efterfrågad

9 av 10 besökare säger att de vill se fler videor från varumärken och företag

Effektiv

84% av kunder uppger att videor övertygat dem att slutföra ett köp

Tillväxtfrämjande

Företag som använder sig av video växer 49% fortare

Inc. Content Lab process för animation

Processen med att skapa animerat innehåll är ett samspel mellan oss och dig (ditt team), där vi ser till att allting går rätt till och att du får den bästa möjliga animationen av budskapet du vill förmedla. Processen följer dessa 7 steg:

 1. Kick-off: Vi börjar med ett online möte där vi undersöker behovet och problemet som du vill lösa med hjälp av animerat innehåll, samt fastställa syftet och budskapet som du vill förmedla.
 2. Brainstorming: Du väljer själv om vi ska gå igenom brainstorming fasen tillsammans i form av en workshop eller om du vill få en enkät som du fyller i själv. Målet är att skapa utgångspunkten och grunden för det riktiga arbetet.
 3. Manus: Manus är grunden till den perfekta videon. Med input från tidigare moment skapar vår manusförfattare ett utkast som är optimerat för vald animationsvideo.
 4. Storyboard och illustration: I detta moment visualiseras varje scen med enkla skissar. Detta ger en bättre bild av hur videon kommer att se ut. Här får du ett smakprov av den färdiga produkten i form av statiska bilder. 
 5. Voiceover – ljud – musik: Innan illustrationen animeras väljer vi tillsammans ut berättarröst, bakgrundsmusik samt ljudeffekter. Du väljer även språk, dialekt, ålder samt kön. Eller så lutar du dig tillbaka och låter oss sköta allting.
 6. Första utkast på animation: Vi ger dig ett första utkast på animationsvideo som vi tillsammans reviderar och justerar vid behov. Vårt mål är att justera rätt så att du blir helt nöjd med slutprodukten i enlighet med vad vi har kommit fram till i steg 1 och 2.
 7. Färdig animation: Din animationsvideo är nu färdig! Ladda upp den på hemsidan, i din reklamkampanj eller använd den i relevant presentation inom det egna företaget eller för externa intressenter.
   

Priser för animerat innehåll

För att välja paket för animerat innehåll så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, markerar ”Copy & content” och skriver i meddelande fältet vilket paket du är intresserad utav. Sedan tar vi kontakt med dig för att få reda mer om dig och ditt företag innan vi kan realisera affären. Har du önskemål som inte passar in på ovanstående paket är du varmt välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

Bloggar relaterade till Content Lab

animerad reklamfilm

Animerad reklamfilm

Animerad reklamfilm förklarar din produkt eller tjänst på ett effektivt och enkelt sätt. Den används främst för att annonsera ett erbjudande i...

Övriga tjänster som SEO Inc. Sweden erbjuder

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.