SEO Malmö

SEO eller sökmotoroptimering hjälper din hemsida att ranka högt i Google Sök i syfte att driva den organiska trafiken och med målet att få besökare att konvertera till dina kunder.

Har du hittat hit genom Google Sök?
Då vet du att vår SEO Malmö fungerar!

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att fler hittar till ditt företag också!

SEO Malmö

Bli företaget som syns bäst i Malmö!

Med SEO Malmö kan du synas bland 55 miljoner Google sökningar per dag i Sverige

SEO eller sökmotoroptimering innefattar optimeringsarbete av din hemsida i syfte att driva relevant organisk trafik som har potential att omvandlas till riktiga affärer. Med rätt förståelse för din verksamhet kan vi med vår expertis optimera din hemsida och få den att ranka högt i sökresultaten på sökord som är relevanta för tjänster eller produkter som ditt företag säljer.

Vi är ett resultatdrivet SEO företag som hjälper dig att synas bättre bland dem miljontals dagliga sökningar. Vi arbetar med samtliga delar av SEO, nämligen: teknisk on-page SEO som tar hand om hemsidans hälsa, innehålls on-page SEO som utgår ifrån sökordsanalysen, samt off-page SEO för länkbyggnad även känd som backlinks. Låt oss hjälpa dig med SEO (sökmotoroptimering)!
Målet: säker och pålitlig, informativ, samt relevant hemsida!

fler kunder via SEO
SEO Malmö hjälper dina affärer växa!

Potential med sökmotoroptimering i Malmö

Svenskarna gör över 55 miljoner sökningar varje dag. Ja, du läste rätt, 55 miljoner sökningar dagligen, enbart i Sverige! Det innebär att dina potentiella kunder är ständigt online och uppkopplade, därmed redo att upptäcka, uppleva och handla. Frågan är om din hemsida är väl optimerad för affärs relevanta sökord, så att du kan komma med i matchen och vinna nya affärer?

Med rätt optimering kommer din hemsida synas bättre och locka till sig fler besökare som kan i sin tur innebära fler kunder till ditt företag. Låter som en rimlig uppsättning eller hur! Potentialen med SEO Malmö är verkligen stor och det handlar om långsiktiga insatser som ger resultat över tid. Resultat som är bestående samt ökar i avkastning på längre sikt.

Sökordet ”seo malmö” har exempelvis sökvolym på 590, som innebär att det görs 590 sökningar på seo malmöi månaden. Vi kan kolla upp sökvolym för varje sökord du vill och som du anser kan ha en relevans för just din hemsida och din verksamhet.

Fördelar med SEO Malmö

Fördelar med sökmotoroptimering är att din hemsida blir säker och pålitlig plats att besöka, samt lockar till sig mer trafik som konverterar till riktiga kunder.

Säker och pålitlig hemsida

Mer inkommande trafik

Fler kunder till företaget

Hur går samarbetet med SEO Inc. Sweden till?

A.P.-LR. process för SEO Malmö av din hemsida

Vi arbetar systematiskt och metodiskt för att försöka lämna så lite som möjligt åt slumpen. Trots att många SEO byråer hävdar att det inte finns några garantier på vad exakt man ska göra för att säkra placeringen på första sidan i sökresultaten, så hävdar vi att det inte är en fråga om vad utan snarare om när.

Därför gör vi alltid vårt yttersta med SEO insatser för att hamna i toppen och oftast lyckas vi, förr eller senare. Samarbetet med oss bygger på vår agila arbetsmetoden som heter A.P.-LR. som betyder Analys, Plan och Lönsamma Resultat. Kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer.

SEO Malmö paket som du kan välja

Förklaring till SEO Malmö paket - vad du får!

SEO Site Audit

Vi undersöker:

 • hemsidans hälsa med fokus på Core Web Vitals
 • ser över innehållet på hemsidan för att urskilja relevanta sökord och hur de rankar (on-page)
 • samt går igenom backlinks (off-page).

Tekniska åtgärder

Vi inspekterar och åtgärdar:

 • URL adresser
 • H1 rubriker
 • Första 10 % av innehållet
 • H2, H3 och H4 rubriker
 • Sökordsdistribution
 • Sökordsdensitet
 • Alt text för bilder
 • Internlänkning

KPI rapporter

Vi rapporterar utvecklingen för:

 • trafiken
  • antal besökare
  • unika besökare
 • kanaler
  • organisk
  • betald
  • hänvisnings
 • affärer (konverteringar)

Mål med SEO

Gällande mål så varierar resultat såklart beroende på vilka insatser man gör. Exakta resultat är mycket svåra att förutspå, därför sätter vi upp målen i intervall.

Några övergripande mål med sökmotoroptimering är att ranka högt på Google, driva mer organisk trafik och skaffa fler kunder.

För att välja ditt SEO Malmö paket så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, markerar ”SEO – sökmotoroptimering” och skriver i meddelande fältet vilket paket du är intresserad utav. Sedan tar vi kontakt med dig för att få reda mer om dig och ditt företag innan vi kan realisera affären. Har du önskemål som inte passar in på ovanstående paket är du varmt välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

Vad innefattar en SEO analys?

En SEO analys innefattar analysarbete som undersöker hur säker och pålitlig en hemsida är, samt huruvida informativ den är för användare, samt hur relevant den uppfattas av andra webbplatser på internet.

Man börjar med tekniska on-page aspekter, där man undersöker hemsidans användarvänlighet och prestanda. Vidare tittar man på innehållet på hemsidan, där man utgår ifrån en sökord analys. Den sista biten man analyserar är hemsidans backlinks profil som visar hur stark är domänauktoritet, dvs. hur relevant uppfattas hemsidan i en bredare sammanhang på internet.

Hur mäter jag resultat av SEO arbetet?

Du mäter resultat av SEO arbetet genom att sätta upp tydliga och mätbara mål. Sökmotoroptimering mäts över en given period och jämförs med perioden innan. Antingen från månad till månad, eller mot månaden från ifjol särskilt för säsongkänsliga företag.

 • KPI som du ska ta hänsyn till är hemsidans tekniska hälsa, antal organisk trafik, samt besökare som konverterar till kunder. Det finns fler KPI som kan bestämmas, men dessa är dem absolut viktigaste.
 • Notera utgångspunkten.
 • Revidera månadsvis vid KPI möten, där du (och din SEO byrå) går igenom analysresultaten och jämför mot föregående jämförbar period.
 • Genom att ställa gjorda insatser (budgeterad kostnad) mot mätbara resultat (ökad synlighet + intäkter) kan vi få fram ROI värde som SEO arbtet resulterat i.

När kan jag förvänta mig ett resultat av SEO arbetet?

Resultat av SEO arbete beror på mål, samt hemsidans befintliga skick gällande tekniska aspekter, kvalitet på innehåll och domäns off-page (backlinks) styrka. En annan viktig faktor är hur stor budget du har, dvs. vilka resurser över tid har du tillgång till.

Vanligtvis tar det ungefär 1-3 månader innan du ser ett resultat av processen med sökmotoroptimering, men det kan dröja upp till 9-12 månader. Det beror mycket på svårighetsgraden av sökorden samt hur aktiva konkurrenterna är. Och såklart hur duktig SEO byrå du har anlitat.

Hålla sig uppdaterad om SEO

Men glöm inte att sökmotoroptimering, som en del av digital marknadsföring och samspel med Google, är en långsiktig och dynamisk process, som kan svänga när som helst beroende på ändringar som Google implementerar i sin sökalgoritmer. Därför gäller det att hänga med och hålla sig uppdaterad med de senaste innovationer och uppdateringar relaterade till sökmotoroptimering.

Vad innebär lokal SEO?

Lokal SEO för SEO Malmö innebär en mängd åtgärder som är lämpliga för dig som arbetar med en lokal näringsverksamhet  Din målgrupp kan få dina tjänster endast i din stad och närområdet, samt du vill inte konkurrera rikstäckande. En stor del utav sökningarna på Google är idag lokal baserade, som exempelvis ”frisör Malmö ” eller även ”frisör Gamla Stan”.

Google My Business (Företagsprofil) fungerar som ett lokalt företagsregister och att ha en relevant Företagsprofil registrerad på Google är utgångspunkten för lyckat arbete med lokal SEO.

Med en företagsprofil kan du:

 1. Visa korrekt information om ditt företag online
  • Informera Google om öppettider, webbplats, telefonnummer och plats (gatuadress, serviceområde eller platsmarkör, beroende på din verksamhet).
  • Använda Google Maps och Sök för att hålla reda på din onlinenärvaro var du än befinner dig.
 2. Kommunicera med kunder
  • Lägg upp bilder på ditt företag och dina produkter eller tjänster.
  • Läs och svara på kunders recensioner.
 3. Nå nya kunder
  • Förbättra ditt företags onlinenärvaro så att nya kunder kan hitta dig.
  • Leda kunder till din webbplats.

Vad menas med backlinks?

Med backlinks menas det att länka från en hemsida till just din hemsida. Då får din hemsida en så kallad backlink. Varför är backlinks viktiga då? Jo, för att de säger till Googles sökrobotar att det finns platser på webben som anser att din hemsida har relevant innehåll, främst om länken går igenom relevant ankartext.

Som exempelvis denna sida som handlar om finansiell kunskap och som har en blogg med fokussökordet ”privatekonomi”. För den bästa effekten länkar vi till denna sida med länken som går igenom ankartexten privatekonomi. En backlink som länkar till sidan du befinner dig på just nu skulle optimalt ha ”seo malmö” alternativt ”sökmotoroptimering malmö” som ankartext.

Varför SEO Malmö?

SEO Inc. Sweden är inte en SEO byrå som har partners för bara SEO Malmö, utan våra partners finns utspridda över hela Sverige. Vi är en komplett digital byrå som inte bara arbetar med sökmotoroptimering (SEO). Vi arbetar ofta mer övergripande med våra partners digitala marknadsföring i syfte att förbättra deras digitala närvaro och därmed driva fler kunder till deras företag.

Är du företag från Malmö och vill bli vår nästa exklusiva partner? Hör av dig via kontakformuläret!

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.

För att välja ditt SEO Malmö paket så fyller du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, markerar ”SEO – sökmotoroptimering” och skriver i meddelande fältet vilket paket du är intresserad utav. Sedan tar vi kontakt med dig för att få reda mer om dig och ditt företag innan vi kan realisera affären. Har du önskemål som inte passar in på ovanstående paket är du varmt välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.