Mejbahul Alam är business designer med 8 års erfarenhet inom SEO

Mejbahul Alam business designer
Vem är Mejbahul Alam?
  • Mitt namn är Md Mejbahul Alam, 34 år gammal. Jag brinner för digital marknadsföring, speciellt sökmotoroptimering SEO. Jag gillar att ta utmaningar med Googles algoritmer för att hitta den bästa rankningsmöjligheten med hjälp av bästa praxis och strategi. Jag gillar också att läsa bloggar, böcker, titta på film och spendera kvalitetstid med min familj.
Vad älskar du?
  • Jag älskar min familj såklart.
Hur mycket erfarenhet inom marketing & sales har du?
  • Jag har 8 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Väl bekant med att skapa datadrivna marknadsföringsplaner, e-postkampanjer, marknadsföring i sociala medier, specialist för SEO-tjänster. Jag har arbetat med över 100 internationella kunder med deras SEO-projekt. Rangordnade över 1000 sökord med olika konkurrenter och svårigheter.
Hur tycker du att digitalisering påverkar marketing & sales? Kan du ge några exempel?
  • Marknadsföring håller nu på att utvecklas snabbt till ett samhälle som i högsta grad drivs av teknik. Som ett resultat går alla sektorer mot digitalisering. Vare sig det är utbildningssektorn, jordbrukssektorn eller affärsekosystemen; det påverkar alla sektorer.

Digitaliseringens betydelse för att utveckla affärsekosystem växer dag för dag. Tillmötesgående teknologi har visat sig vara en fördelaktig faktor i företagens grafer. Det gör arbetssystemen bekvämare och mindre komplicerade; på så sätt kan människor fokusera fullt ut på arbetet och bli mindre störda av externa faktorer som var förhärskande tidigare.

Digitaliseringen har gjort det möjligt för företag att snabbt kommunicera. Företag bygger för närvarande system som kommer att förbättra deras digitala tillväxt, en av de viktigaste faktorerna. Världen är online nu, och det blir absolut nödvändigt för företag att existera online för att de ska kunna existera offline. Företagen strukturerar nu sina gamla affärsstrategier och inkluderar den nya tekniska utvecklingen i dessa affärsmodeller.

Bästa praktiska exempel är alla digitala verktyg som vi använder dagligen för mer effektiv marknadsföring och försäljning.

Vad gör Mejbahul Alam om 3 år?
  • Under de kommande 3 åren vill jag se mig själv i en lycklig och kärleksfull familj eftersom jag äntligen fick mitt eget ekonomiska oberoende. Och till skillnad från så många människor i den här världen som bara kommer att stjäla för att få deras ekonomiska oberoende kommer jag att göra min äga jäkla pengar lagligt. Jag vill förändra min livsstil genom att utveckla karriären och försöka dela med mig av min kunskap till andra så att de också kan använda min kunskap för att förbättra sin karriär och välmående.


Tack för att du presenterade dig själv Mejbahul och för att du delade med oss dina insikter om digital marknadsföring. Det var verkligen intressant att få en inblick i vem business designer Mejbahul Alam är och hur han tänker.

Se till att hålla dig uppdaterad med det senaste från Inc. bloggen om digital marketing och tillväxt.

Se till att kika in våra tjänster och hitta sedan en tid som passar dig i vår kalender och boka in ett möte så pratar vi om utmaningar gällande digital närvaro och tillväxt för ditt företag. Välkommen!

KOSTNADSFRI Site Audit (ANALYS) av DIN HEMSIDA
Vänligen fyll i webbadressen för hemsidan du vill ha kostnadsfri site audit för, samt epost adressen du vill få den skickad till. Det du får är en heltäckande initial SEO analys av både on-page och off-page aspekter av hemsidan för ditt bolag. Det innebär den tekniska analysen av hemsidans hälsa, en enkel sökordsanalys (upp till 5 sökord), analys av backlinks profilen, samt våra rekommendationer på kort och lång sikt.